do Umchi

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czesc

Widze ze masz slub w kosciele w Osowej.JA tez bede tam miala ale rok po tobie ;)Chcialam sie dowiedziec jak wyglada sprawa dekoracji kosciola,ile trzeba dac organiscie i z jakim wyprzedzeniem rezerwowaliscie termin an slub w kosciele???

Pozdrawiam
Ania

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Umchi

czesc.
Sorki ze tak pozno. Termin rezerwowalam rok wczesniej, organiste mam swojego, a przystrojenie kosciola robi znajoma ;-)

Też biorę ślub w tym kościele:) Umchi, a ksiądz nie robił zadnych problemów o organiestę? Bardzo nie chciałabym tego "naszego stałego" tylko np część ludzi z Efaty...

Nie ma problemu,kurcze ja sama nie wiem jak mam to rozwiazac bo mieszkam niesteyty nie w POlsce i nie wiem jak to pogodzic.Slub mamy 22.08.09 i nie wiem czy jak pojdzie moja mama w pazdzierniku lub listopadzie to nei bedzie za pozno.Nie wiem tez co i jak z wystojem kosciolka ;(Organistre pewnei bede miala tego co jest ale mysle o skrzypcach i nie wiem co i jak .Moze twoja znajoma mogla by mi tez jakos pomoc w strojeniu ;)

wiesz ze strojeniem to nie bardzo, bo robi to grzecznosciowo i wyjatkowo dla mnie ;-). Nic sie nie martw, nowy proboszcz jest bardzo fajny i tolerancyjny. Mysle, ze spokojnie z terminem zdazysz. Pozatym zawsze mozesz zadzwonic i zaklepac i powiedziec kiedy bedziesz w PL, zeby wszytsko dogadac

A to super bo wiem ze mamy nowego proboszcza ,co prawda chce poprosci starego proboszcza o prowadzenie mszy ale myslisz ze w pazdierniku jak wysle mame to bedzie ok???Ja dopiero zladuje w Polsce na BozeNaroszenie i zalezy mi poprostu miec tam slub.Z tego co wiem nie jest chyba tak ciezko w naszym kosciele z ymi sprawami
pozdrawiam

Umchi mam pytanko, czy masz już w Bardo wszytsko załatwione, co wybraliście na obiad i jak wogóle z nimi kontakt?

bylismy w niedziele, ale jedziemy w cczwartek wszytsko dagadac, narazie jest bardzo milo i spoko. Jestem zadowolona ze wspolpracy, ale chcemy rozmawiac tylko z kaminskim

Mam nadzieje, ze wszystko bedzie super :-) ja chce pojechac w weekend tam sobie na obiad, zobaczyc czy wogole maja dobre jedzonko ;-) A na ile osob masz i czy juz teraz musisz podac ostateczna liczbe? No i jak suknia, bylas juz na przymiarkach?

bylam bylam, ale juz wczesniej ci pisalam, ze bylam, jak dla mnie cudnie, szczegolnie ze schudlam i bardzo mi sie podoba, wesele mam na 130 osob, podalam ze bedzie 100, a skonkretyzowac musze na tydzien przed.

Ale jestem ciekawa jak wyglada na zywo, dzwonilam to juz ja maja, a na przymiarkę pojadę na poczatku czerwca :-)

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...