do Wizy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiza, jesteś rewelacyjna!!!
Patrzę i patrzę na siebie i nie mogę się napatrzeć.
Świetny makijaż!!! Przyłożyłam gorsecik do buźki i pasuje idealnie.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Wizy

Bardzo sie ciesze i dziekuje za mile spedzony czas. Czekam na wiadomosc na temat informacji.
Pozdrawiam

właśnie Wiza -widzę, że malujesz dziewczyny? Ile kosztuje u Ciebie taka przyjemność? i czym malujesz?

Alice wykonuje makijaz kosmetykami profesjonalnymi jak: Malu-Wilz, MAC Cosmetics a takze Channel, Lancome. Podaj mi swoja date slubu a ja napisze Ci na e-maila informacje dotyczace makijazu.
Pozdrawiam.

27 VIII :-)

Info poszlo na e-mail'a.:-)

hej wiza!
Czy termin 16 lipca masz jeszcze wolny???

Mej termin 16 lipca jest w miare ok, chyba dlatego ze nie ma literki "r" w nazwie miesiaca:-) (ja tez mialam w lipcu). Dzieki Bogu jestem nadal happy. Reszte czyli oferte powinnas miec, jesli mnie pamiec nie zawodzi.
Pozdrawiam.

nie zawodzi cie, nie zawodzi... ;o)))
Obawiałam sie że się po prostu już "zajęłaś" tego dnia....

Wiza jest rewelacyjna! Malowała mnie próbnie, a później na Wielki Dzień :) Makijaże, które robi świetnie się trzymają, nawet jak się płacze :D Polecam gorąco!!

JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA SONYA:-). Dziekuje. :):):)
Pozdrawiam

A czy ja rówież moge prosić o jakies info?? Jest np szansa zebyś przyjechała poza trojmiasto? ...ślub mam 10 IX

Aaska z przykroscia musze napisac, iz w okolicach tego terminu bede za granica. Jest to pewne na 90%. Na 100% bede wiedziala w lipcu.
Pozdrawiam i przepraszam:-(.
Anjja. odp. poszla na e-maila.

dzięki Wiza - ale chyba poczta na wirtualnej dalej szwankuje bo nic nie doszło :(((

Powinno dojsc....

Wiza, próbowałam na różne sposoby - wysłalam też do siebie samej - nic nie działa - nic nie przychodzi do mnie - muszę znowu napisac do wirtualnej :(((
Jak uda mi się dojść do ładu z tą pocztą, to pomęczę Cię jeszcze ok?

Hejka,

Ja tez jestem zainteresowana mozliwoscia wykonania makijazu przez Ciebie. Z gory dzieki za niezbedne info ( e-mail w profilu). Moze jakies zdjatko?

Slubowac bede 13 sierpnia

Kurcze straszna szkoda...no ale trudno sie mówi...pozdr.

Witaj Wiza!
Czy jest szansa na upiększenie mnie 23 lipca? :)))
Mogłabyś mi przysłać na priva jakies szczegóły no i oczywiście czy ten termin masz wolny?

Z góry wielki dzieki
Pozdrówki

Widzę Wiza, że nie ma potrzeby Cię reklamować - dziewczyny same się do Ciebie pchają:) I dobrze, dziewczyny, że się pchacie, bo oddajecie swe buźki w fachowe ręce. W dodatku ręce mają bardzo miłą właścicielkę, którą pozdrawiam!:)

Witam Was wszystkie, Pisze w zwiazku z wiadomosciami, a dokladniej odpisywaniem na nie. Wiec obiecuje, ze na wszystkie odpowiem, aczkolwiek ostatnio mam bardzo malo czasu.. jedynie wieczorem, kiedy mam opieke nad corka (syn). Postaram sie odpisac dzisiaj wieczorem.
Dziekuje za wyrozumialosc i zainteresowanie.

Czigra, prosze o "rozmiar" udka:-)
Pozdrawiam.

i macie racje dziewczyny, ze sie pchacie! ja na razie mialam tylko probny ale po nim stalam pol wieczoru przed lustrem i sie wgapialam sama w siebie!!!!! :> z zachwytem :>

wizunia pozdrawiam i do zobaczenia 11 czerwca

aga

wizka,
napisz mi w mailu (jak bedziesz mi odpisywac) czy w te niedziele, w godzinach południowych 12-12:30 dasz rade wypróbowac 2 opcje zileoną na mnie...
bede teraz, a poxniej 28-29 maja czekam,

buziakosy

Droga Wizo ja planuje ślub dopiero w przyszłym roku, ale chętnie dostałabym Twoje namiary bo nie wiadomo czy nie znikniesz z forum do tego czsu a zachwyty Paniene Młodych są najlepszą rekomendacją i z chęcią bym skorzystała z Twoich usług (oczywiście w przyszłości :)))

czesc, czy 13 sierpnia maszwolne? ile kosztuje ta przyjemnosc? Pozdrawiam

Witaj, chodziłam po salonach kosmetycznych w moich okolicach (Wrzeszcz) i jakos nie jestem przekonana.Chyba najbezpieczniej jest zaufać dziewczynom które już u Ciebie się upiększały w ten wielki dzien. Bardzo poporoszę o cennik. Ślub mam 27sierpnia o godz.19 wiec "malowanko"planuje raczej po południu
Pozdrawiam serdecznie

Hej dziewczyny ,ja niestety nie załąpałam się do wizy ,bo za pózno sie zdecydowałam..;(;( ale moge w am polecić pania .anie która maluję w gdansku w Sephorze .Trzeba sie umówić zawsze w poniedziałki sa bezpłatne konsultacje....Po dwóch próbach ..sie zdecydowałam :):0..i juz jestem spokojna:)

Hej Sabra :) Czy możesz mnie oświecić, bo ja głuptas nie wiem gdzie jest w Gdańsku Sephora? No i ile kosztuje makijaż u tej Pani oraz czy dojeżdża do domu?

Sabra czy te próbne makijaże sa płatne (ile??) i czy trzeba się umawiać, czy moze można przyjsc w poniedziałek bez wcześniejszego umawiania????

jeśli ktoś dojezdza kolejką to sephora jest blisko Empiku w gd. głownym .....koło sephory jest , drogeria natura( No wiecie ten mały pasaz handlowy przy dworcu głownym...hę nie wiem czy kumacie o co mi chodzi:(:(??? A makijaż jest gratiś ,zawsze w poniedziałki można skorzystac z usług.Trzeba sie tylko wcześniej umówić ,mnie malowała pani Ania:)

ok fajnie wielkie dzięki

hej Sabra!!!

lacze sie z Toba w naszej odmiennosci :oP
ja rowniez nie maluje sie u Wizy, chociaz nie watpie, ze ladnie to robi. Nie dlatego, ze przespalam, przegapilam czy cós, ale po prostu nie.

mam wszystko zamowione w jednym salonie - pazurki, makijaz i fryz i o to chodzilo :-) jak sie pojawie o 9 rano to wyjde o 13 hihi...

Dla zainteresowanych podaje numer tl do Sephory-763-56-20... ja nie mówię że to rewelacja ale warto spróbowac ,a to nic nie kosztuje..a wdniu ślubu pani dojezdza do domku:):)
Czesc Elajza
ja już na wizę się nie załąpałąm ,widziałam jej dzieła:) i podobały mi się :) No ale już się umówiłąm się już i jestem zadowolona:0Ja w przeciwieństwie do ciebie wszystko mam gdzie indziej...hihi fryzurka jeszcze nie wiem ( gdynia lub wrzeszcz ) makijaż w domku:) a pazurki dzień wcześniej jeszcze nei wiem gdzie ale moze mi mmegi pomoze jak się odezwie :)

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...