Napisz jak udało się twoje wesele w Kłosowie. Ja też mam tam wesele w przyszłym roku na 110 osób, sala bardzo mi się podoba ale zastanawiam się czy nie będzie za ciasno jak większość gości zacznie tańczyć...
00
Re: do agusiaka
~Madziula
(20 lat temu)
troche mało miejsca bedzie jak wszyscy zaczna tanczyc
00
100DORKA
(20 lat temu)
ile osób bawiło się na weselu na którym byłaś w Kłosowie? mam nadzieję że nie będzie tak źle bo pododno sala jest zaprojektowana na 200 osób
00
~Madziula
(20 lat temu)
bylo około 80, ale 200 napewno nie wejdzie chyba ze tylko krzesla beda wstawione ;)
00
~Malibu Latino
(20 lat temu)
gralismy tam 29-go na ok.80 i bylo w sam raz, moim skromnym zdaniem max to 100, powyżej tego na pewno bedzie ciasno choc duze znaczenie ma tez rozstawienie stolów, pozdrawiam
Arkadiusz
00
Re: do Madziulki
~Ewaj
(20 lat temu)
Czesc Madziula!!!!
A jak twoje przygotowania do Slubu??? wyslalam Ci na gg namiary o te co prosilas. Musimy sie koniecznie spotkac hihihih i sie znowu posmiac. A poza tym juz mialam propozycje do tego znanego sitcomu, a Ty ? Odezwali sie do Ciebie? Dwoma slowami: "morzna penc" !!!!!! Pozdrowionka i buziaczki i do zobaczenia wkrotce!!!!!!
00
~Madziula
(20 lat temu)
hej Ewcia nic nie dostałam na gg od Ciebie ani nie mam Twojego numeru :( Ależ oczywiście, ze dzwonili idziemy tam razem :) Caly czas szukam tej sali tylko blisko nie ma nigdzie :(
00
~ewaj
(20 lat temu)
Hej Madziulka !!!! kurcze to pisze do Ciebie na gg jeszcze raz ,albo wysle Ci to wszystko na maila, co ?
00
~ewaj
(20 lat temu)
Hej Madziulka! Jedziesz dzis ogladac ta sale ? My do Ciebie od rana piszemy na gg i nie wiem co jest chyba napisze Ci maila, bo mozna penc....
00
~ewaj
(20 lat temu)
moze sprobuje podac Ci te namiary do Janusza na gg? albo na jego tlen ???
00
~Madziula
(20 lat temu)
wiesz co ale ja nic nie dostaje na gg :( morzna penc cholerka, moze macie zly numer , 1940195
00
~ewaj
(20 lat temu)
kurcze no taki mam,
00
~Madziula
(20 lat temu)
daj mi Twoj to ja sprobuje napisac
00
~ewaj
(20 lat temu)
i jak z ta salo :-) ????? to co wysylamy do Janusza na gg???
00
~Madziula
(20 lat temu)
napisalam Ci EMILA :) daj Twoje gg , a z salo to nie wiem ;(
00
~ewaj
(20 lat temu)
to tak 9263923
00
~PHU "Wypijemy Bo Uśniemy"
(20 lat temu)
Też tam byłem , wódke piłem i do rana sie bawiłem (29.10),ale tak jak moi przedmówcy /Madziula, Ewaj i Arkadiusz - też tam byli, wódke pili i do rana sie bawili/ piszą dla 110 osób może być trochu ciasno.
00
100DORKA
(20 lat temu)
Dzięki za info, w takim razie będę musiała zrobić cięcia na liście gości :-(