do bociany

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Bociany Ty chodzilas na poradnictwo do NSJ we Wrzeszczu, prawda?
napisz prosze jak bylo....
jacy sa prowadzacy itp
i ogolnie jak jest :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do bociany

nie ma bocianów... ? :(

nie ma bocianow ale jestem Ja andiamka ja rowniez chodzilam na poradnictwo do NSJ we wrzeszczu .Pani jest bardzo nudna na pierwszym spotkaniu wyswietlala slajdy i opowiadala o dniach plodnych i nie plodnych drugie spotkanie to tlumaczyla przez 10 min na czym polega metoda kalendarzykowa a pozniej dala nam zeszyt cwiczen i je wraz ze swoimi partnerami rozwiazywalismy a pozniej pani je sprawdzala czy dobrze a jak zle to tlumaczyla od nowa i tak przez godzine a trzecie spotkanie to jeszcze przed nami.ogolnie nieciekawie

dzieki andiamko za info :)
a powiedz, swoj kalendarzyk tez kazala robic, zeby go pozniej omowic?

powiedziala mi ze mam sprubowac sobie zrobic ja oczywiscie nie zrobilam i pani sie mnie pozniej pytala jak wyglada moj kalendarzyk a ja jej na to ze nie wyglada usmiechnela sie i nic dzisiaj mamy ostanie indywidualne spotkanie i nadal nie mam kalendarzyka zobaczymy co powie.pozdrawiam

hehe :)
no to czekam na wiesci :)
ja dopiero 22.03 mam pierwsze spotkanie...
odezwij sie jak juz bedziesz po :)

okej napewno dzisiaj zdam relacje

no i po spotkaniu pani bardzo mila o kalendarzyk sie oczywiscie spytala powiedzialam ze nic z tego nie mam a to zeszyt cwiczen poprosze tez nie mam Pani powiedziala no dobrze poszukala jakis stary zeszyt cwiczen powiedziala co miala do powiedzenia a pozniej porozmawialysmy sobie o dziecicach ze chlopcy pozniej mowia itd ogolnie ok. Fajne jest to ze mozna chodzic samemu bez partnera nie robia zadnych problemow.Pozdrawiam.

dziekuje slicznie andiamko :*
ale Ci zazdroszcze ze Ty juz po :))))

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...