do: daga

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,

czytala, ze organizujecie wesele na hipodromie. My wlasnie dzisaj tam zarezerwowalismy ta duza sale. Niestety tylko telefonicznie, bo bede w trojmiescie w marcu. Kazdy mi polecal ta sale wiec sie zdecydowalam bez ogladania. Na ile osob masz wesele? i wogule jakie masz opinie na temat tej sali?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do: daga

ja tez sie dołączam do prośby, zastnawiam się nad ta salą. Ile płacicie za menu?
Pozdrawiam

Rozmawialam dzisaj z ta pania. Menu 120 zl, moze t byc stol szwedzki lub tradycyjnie. menu mozna tez na ich stronie zobaczyc

No ja właśnie widziałam i nie wiem czy tego nie będzie za mało :/

czesc!!! ja tez mam zarezerwowana ta duza sale, oczywiscie w tej starej, mniejszej jest lepszy klimat ale niestety dla mnie jest za mala. wiec zdecydowalismy sie, po dlugim szukaniu w trojmiescie na ta wieksza. jak chcesz zobaczyc wiecej zdjec to wejdz na strone http://www.filmart.pl/ , wybierz tam-kadry filmow, i tam masz zdjecia wlasnie z sali bursztynowej. ale nie sugeruj sie zbytnio, poniewaz zdjecia nie oddaja tego jak jest naprawde, jest o wiele bardziej przytulnie. i wszystko zalezy od tego na jaki wystroj sie zdecydujesz, ja wybralam złoto i ecri, i naprawde wyglada to fajnie, bo juz widzialam tak przystrojona sale. poczatkowo na moim weselu mialo byc okolo 100 osob, ale bedzie tak ponad 80. mam nadzieje ze nie bedzie to za duzo. uklad stolow tez mi odpowiada, bo mozna je tak ustawic, ze wszyscy wlasciwie beda siedzieli razem. tez oczywiscie placimy 120 zl od osoby, sami kupujemy alkohol, napoje i ciasta. do dyspozycji są lodowki, a latem to naprawde wazne. dodatkowo placimy 300zl za wynajęcie sali. to chyba wszystko z najwazniejszych rzeczy. jak bedziesz miala wiecej pytan to pisz.

ps. mieszkam 5 minut drogi od hipodromu, i uwazam ze wybralysmy naprawde fajne miejsce na wesele:)

Diekuje za odpowiedz...
Zeczewiscie macie blisko do domku... Na stronie filmart.pl juz bylam... My mamy gdzies okolo 110 osob na liscie, moze kotos odpadnie ale jeszcze niewiadomo, bo mamy troche czasu (09.09.06), myslisz, ze bedzie dosyc miejsca? Czy bedziesz organizowala jeszcze jakas dekoracie, czy wystarczy ich?

Pozdrawiam

czesc, co do dekoracji, to z tego co wiem, to za wszystko odpowiada hipodrom, do nas tylko nalezy wybor kolorystyki, ale pewna do konca nie jestem. slub mam w sierpniu, wiec jeszcze mam troche czasu...nie chce cie straszyc, ale czytalam wypowiedz na forum dziewczyny, ktora byla tam na sylwestra i pisala ze ponad 100 osob, to juz jest ciasno. u mnie tez miala byc 100, ale sie zmniejszylo to ok 80.zawsze liczba osob ci sie zredykuje. pozdrowienia

Hey,

wyslalam dzsaj tam mame i nie bierzemy tej sali,bedzie za mala....Pozatym jej sie ten klimat tam nie podobal...