do gaaasiulka

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witaj
Wy macie też wesele w Maciejce w Koleczkowie? Tak się doczytałam:) Na ile osób planujecie????? Co myślicie o wielkości sali ? I w jaki sposób rezerwowaliście?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do gaaasiulka

Cześć:)

Mamy w Maciejce 16 czerwca. Najpierw przez telefon zrobiliśmy wstępną rezerwację, potem pojechaliśmy zobaczyć jak to miejsce wygląda "na żywo" - i jak tylko tam wjechaliśmy od razu wiedzieliśmy, że tylko tu może odbyć się Nasza impreza;) Piękne miejsce, fajny klimacik - Pani nawet poczęstowała Nas ciastem - pycha:D
Sala jest tak na 0k. 70 - 80 osób. U Nas prawdopodobnie będzie nieco ponad 80, jednak powiedziano Nam, że to nie problem i da radę pomieścić ludzi. Poza tym planują rozbudowę sali i jest szansa, że zdążą do czerwca. I jeszcze rzecz taka - będzie lato, ciepło i część ludzi będzie na dworzu (Ci, którzy palą), i też wszyscy na raz na pewno nie będą tańczyć, więc na pewno jakoś się pomieścimy.

Pozdrawiam
Jak masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało:D

No właśnie my tez tam byliśmy i miejsce nas urzekło jest poprostu pięknie. Na początku się wachaliśmy bo my możemy mieć nawet 100 osób i mamy 4 osobową orkiestrę i bałam się o miejsce......!!!!! Ale Pan mi powiedział że planuja rozbudowę i napewno stówka się pomieści:) Tymbardziej, że my dopiero pazdziernik:) Mam pytanko odnośnie umowy. Pan nam powiedział że dla niego potwierdzeniem umowy jest wpłata pieniążków zaliczki na konto co też uczyniliśmy. Czy wy też już wpłaciliście zaliczkę i czy bedziecie od Nich brać jakieś pisemne potwierdzenie zawarcia umowy?????? No nie wiem z jednej strony ludzie wydają się uczciwi, ale róznie bywa. Dlatego pytam się jak to wygląda u was???

Halo może jeszcze jestes????:)

Hej:)
Nie było mnie i teraz też jestem na chwilkę.
Ogólnie raz tu jestem raz nie;)

My zaliczkę wpłaciliśmy osobiście i faktycznie wzięliśmy pokwitowanie.
Jeśli będziecie czuć się pewniej to myślę, że nie będzie problemu żeby Wam również ten Pan dał:)

eeeeeeee - to nie macie co się martwić, że ludzie się nie pomieszczą:)
Wszystko będzie dobrze!!!

Dzięki za miłe słowa:) I bede czekała na relacje z Maciejki:)

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....