do martinia

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czesc martinia, wiem ze lokal w ktorym pracujesz wspolpracuje z dwoma zespolami muzycznymi, ja bede miala u was swoje wesele i zastanawiam sie wlasnie nad zepolem od was, czy mozesz mi ktorys polecic? jak bys mogla cos napisac, bede wdzieczna.
pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do martinia

sorry ale musze podbic do gory

Czesc megmeg, faktycznie sa 2 orkiestry ale niestety ja nie milam okazji ich sluchac wiec nie moge Ci ich polecic w 100%. Wiem ze jedna grala napewno na imprezie sylwestrowej i podobno super. Ja nie bylam w pracy w noc sylwestrowa wiec niestety nie mialam okazji ich posluchac (a szkoda). Kiedy masz u nas wesele?

wesele mam we wrzesniu, jakbys mogla to dowiedz sie o nazwe tego zespolu co gral na sylwestra, dzieki

a można zapytać jak się zespoły nazywają ?

no wlasnie sama jestem ciekawa, poczekajmy na martinie ona na pewno wieczorem nam cos wiecej powie

Dziewczyny jutro mam wolne i bede w pracy dopiero w czwartek i wtedy postaram sie dowiedziec jak sie nazywaja te zespoly. Pozdrawiam

martinia dowiedzialas sie juz moze czegos o tych zespolach?

no ja też czekam ,... jestem ciekawa

Dziewczyny pytalam sie w pracy o te zespoly i faktycznie sa 2, ktore oni polecaja ale niestety nie podali mi nazwy bo to podobno "tajemnica". Wiem, ze mozna dostac od kierownika sali demo i sobie posluchac. Zespoly podobno sa super ale wiadomo lepiej przesluchac plyte i wtedy sie decydowac. Pozdrawiam

hmm tajemnica ? przecież wiadomo , że to byłaby dobra reklama, skoro zespoły są świetne... no ale trudno
ja jak szukałam swojej sali , to kierownicy / kierowniczki podawąły całą listę nazw zespołów z którymi współpacują... bo przecież częso jest tak, że współpracują ściśle i nawzajem się polecają... czyli jakby reklamują i nie jest to tajemnica:)
Nie zrozumcie mnie źle , ale... no tak pomyślałam sobie, że szkoda .....
Pozdrawiam

Tez tak uwazam, ze byla by to reklama ale jak nie chca powiedziec to trudno. Moze warto umowic sie z kierownikiem sali i wziac od niego to demo i posluchac jak juz tak bardzo nie chca powiedziec jak oni sie nazywaja.