do mmegi

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej:)
Jak tam przygotowania, zostaliscie w końcu przy Katedrze, czy macie ślub w innym kosciele? Pytam, bo się wybieram i teraz nie wiem gdzie i godziny też nie znam:( W końcu Ty mnie widziałaś i makijażyk super zrobiłaś, więc sobie nie podaruje tej przyjemności żeby Wam pogratulować:)))) Daj mi znać czy dalej jesteś zainteresowana okryciami głowy, bo nie wiem czy trzymać czy moge sprzedać. Buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do mmegi

Zuzka:)
nawet nie wiesz jak bardzo będzie nam miło jak przyjdzesz:)
została katedra-20 sierpień godzina 17.45:)
będę Cię wypatrywać:)Jak odbierałam sukienkę to od razu mi dopasowałi welon, także możesz spokojnie sprzedać...dzięki za pamięc... a jak tam Twoje zdjęcia?
buźka!!!!

hejka
Właśnie wróciłam z działeczki. Postaram się przyjść:))))) zdjęcia mam, ale jak czytam to krytykanctwo to jakoś nie mam ochoty ich wklejać, prześlę Ci pare na maila. Buziaki

no to super:)
ja też właśnie griluję;)
Habibi-u mnie była poważna rozmowa i jest dobrze-doszliśmy do porozumienia-ja zrozumiałam jego stronę on moją itp.tak czy inaczej dogadaliśmy się i to jest najważniejsze:)
Zuzka zdjęcia mi koniecznie wyślij!!!!!
buziaki!!!

ok już wysyłam, a co to za fryzjerne koszmary miałaś. Do kościoła przyjde sama, bo R znowu w Irlandii, także będe Wam zazdrościć;)

mmegi fajnie ze jestes:)ostatnio myslalam o Tobie-mam nadzieje ze wszystko u Was oki.Kupilam sobie ten kremik nawilżajacy który mi polecilas-buzka!!

Mmegi, może Ty będziesz wiedziała... gdzie kupie podkład Matisa w Gdańsku??? w sephorze nie mają... :( widziałaś gdzieś????

NIKT NIE WIE :(