do niewiedzących

KS. LECH nie jest juź rezydentem.
Dekret został odwolany. Ktoś tu nie był w kościele i co innego
słyszał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: do niewiedzących

no właśnie byłam w kościele i usłyszałam, ze został w parafii "do pomocy duszpasterskiej", a, nie, że "jest wikarym"...został odwołany dekret mówiący o jego przeniesieniu do parafii na chełmie...radzę czytac ze zrozumieniem i nie siać zamętu!
http://banino.diecezja.gda.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o co chodzi z ta fascynacja księdzem Lechem. On nie zachowuje się jak duchowny katolicki. Nie umie się zachować przed ołtarzem komunię rozdaje jak by spieszył się na mecz. Wygląda jakby miał ADHD. Bluzga na ołtarzu na biskupa diecezjalnego. Myślę, że powinien się leczyć. Przepraszam tych co go lubią, ale to , że rączkę poda w kościele i się cały czas uśmiecha o niczym nie świadczą. Nowy wikary zrobił przez kilka miesięcy więcej niż dotychczasowi księża przez lata. Nowi ministranci schola, zespół muzyczny. To nie jest mało.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

dajcie sobie luz po co znowu bzdury piszecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mega Mocni Banino (3 odpowiedzi)

czy to prawda, ze taras w tym przedszkolu będzie na dachu? czyli dzieci w pełnym słońcu na...

Szkola podstawowa (45 odpowiedzi)

Witam poprosze o opinie o szkole podstawowej i nauczycielach w Baninie , syn od września ma...

Indygo (3 odpowiedzi)

Z osiedla Indygo szybko dojechać można do obwodnicy oraz do lotniska. Dostępna jest tu także...