do trzech razy sztuka ... :)
Parę dni temu zdałam egzamin :)Dziękuję przede wszystkim mojemu instruktorowi Krzyśkowi Szczepaniakowi m.in. za to ,że miał Pan siłę ,by wytrzymać moje marudzenie ;),za tę ogromną cierpliwość,wszystkie rady,wskazówki,za to ,że wierzył Pan we mnie i ,że kazał Pan mi wierzyć ...ogólnie dziękuję za wszystko-mogłabym wymieniać dłuuuuugo!!!Dziękuję również Piotrowi Załuckiemu (z którym miałam tę przyjemność jeździć od czasu do czasu )...Panu również dziękuję za wszystko!fajnie było poznać osobę tak pozytywnie patrzącą na świat!Zaraża Pan uśmiechem wszystkich dookoła(a to pomaga-nam kursantom,szczególnie w chwilach załamania!)
Obaj jesteście przefantastycznymi ludźmi ...a w dodatku rewelacyjnymi instruktorami :) to co wpoiliście mi do głowy będę pamiętać zawsze!!nie było Was ze mną podczas egzaminu ale Wasze wskazówki były w mojej głowie i myślę ,że dzięki temu zdałam!!!!jeszcze raz dziękuję Wam za wszystko!zawsze będę Was i nasze jazdy pełne śmiechu-miło wspominać!!cieszę się ,że trafiłam na takich instruktorów i że wybrałam właśnie Caruska!!!!!!Pozdrawiam!!!i do zobaczenia Panowie na drodze!!!!! :D :D :D
P.S Miło było spotkać "L" Caruska podczas egzaminu...to dodało mi otuchy!!!!
Obaj jesteście przefantastycznymi ludźmi ...a w dodatku rewelacyjnymi instruktorami :) to co wpoiliście mi do głowy będę pamiętać zawsze!!nie było Was ze mną podczas egzaminu ale Wasze wskazówki były w mojej głowie i myślę ,że dzięki temu zdałam!!!!jeszcze raz dziękuję Wam za wszystko!zawsze będę Was i nasze jazdy pełne śmiechu-miło wspominać!!cieszę się ,że trafiłam na takich instruktorów i że wybrałam właśnie Caruska!!!!!!Pozdrawiam!!!i do zobaczenia Panowie na drodze!!!!! :D :D :D
P.S Miło było spotkać "L" Caruska podczas egzaminu...to dodało mi otuchy!!!!