do wszystkich mam obecnych i przyszłych
włąsnie odwiedzilam nowy prywatny"żłobek'' ktory otworzono na moim osiedlu na Suchaninie w tych nowych blokach. wyglada sympatycznie babeczka konkretna mila i ugodowa. czynne od 7 -17tej. koszt 700 zl z wyzywieniem, kolacje i podwieczorek one robią same a obadek to caterring( czy jak to sie tam pisze). przyjmuja dzieci od 8mcy do chyba 5 lat, chociaz dzis bylo tam 7 miesięczne dziecko. ja jestem bardzo zadowolona bo nie dosc ze bede miala opieke nad dzieckiem to jeszcze pod samym domem a jak w pracy mnie cos zatrzyma to mowila ze nie ma problemu posiedzi z kacperkiem. no coz polecam wam wizyte tam i opiszcie jakie wrazenia na was zrobilo to miejsce. mi sie bardzo spodobalo.
acha docelowa grupa to 25 lub 26 dzieci nie pamietam dokladnie jak narazie sa 3 babeczki dwie włascicielki +babeczka po pedagogice z praktyka zagraniczna pokoiki kolorowe sa zabawki maty edukacyjne itp.
acha docelowa grupa to 25 lub 26 dzieci nie pamietam dokladnie jak narazie sa 3 babeczki dwie włascicielki +babeczka po pedagogice z praktyka zagraniczna pokoiki kolorowe sa zabawki maty edukacyjne itp.