dobre jedzenie

Dobre jedzenie szczególnie obiady pierś z pieczarkami i serem oraz.po meksykansku. w dostawie polecam sam lokal słaby i słychać odgłosy kuchni ale bardzo im kibicuje co do jakości tarcia bez uwag. a temu panu od groupona polecam powiem tylko tyle że skoro była taka promują to trzeba było czytać warunki jak jesteś golodupcem co nawet pizzę kupuje z groupona i pakujesz ile się da na wynosi to idź jeszcze do kfc z karnistrem i zatankuj do pełną coli na wielką dolewke buraku. chłopaki świetnie sobie radzą tak trzymać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: dobre jedzenie

Najgorzej jak lokal sam sobie wystawia opinie co za siara !!!!
poniżej krytyki
a pana z grupona popieram ,też bym tam już nie przyszła ,nie spotkałam się z czymś takim ,żeby w lokalu nie można było kupić pudełka .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobre jedzenie

Adamie wlascicielu jak rozumiem albo lojalny pracowniku. Widac ja rowiez jestem kolejna golodupczynia bo tez wybralam sie do was z grupona. Lokal taki sobie, jedzenie takie sobie, obsluga taka sobie ale mialam wrazenie, ze robie wam krzywde pokazaniem papier z grupona a wy mi łaske nakladajac danie. Skoro to taki problem to moze darujcie sobie takie oferty?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0