Tanio i dobrze (1) Jeśli szukasz taniego i dobrego jedzenia (nie tylko pizzy) to Bella się... Grzesiek Gorąco polecam (1) Od kilku lat zamawiamy do pracy zestawy obiadowe - najczęściej Penne z... Marcin Uwielbiam tą pizzerie. (1) Pomieszczenie pizzeri jest małe, lecz bardzo przytulne. Pizza jest na cienkim... Antonina Szczur
Dobra pizzeria (1) Smaczne pizze i dania obiadowe w normalnej cenie. Zamawiam tam od 2007 roku.... lic Nie polecam !!! (1) Dania obiadowe już dawno się popsuły. Zamówiłam więc pizzę. Zostałam... Mieszkanka karczemek nie rozumiem jak ta pizza może smakować (2) Zamawiałam kilka razy i nigdy więcej nie skorzystam. Dziwię się, że ta pizza... Baśka Nie dobra, słabe składniki i nie miła obsługa (1) Nie rozumiem jak ta pizzeria funkcjonuje jeszcze Nie polecam asia Polecam (1) Osobiście mi smakuje Mojej rodzinie też. Polecam bardzo dobre jedzenie Martyna Pizzeria Bella (2) Cześć, Dziś po raz kolejny zmówiłem duża pizze z tego lokalu. Otwieram... Smakosz Strasznie długoooo (1) Czas oczekiwania prawie 2 godziny (dokładnie 1h 51m) !!! Zrozumiałbym jak... MARIUSZ Zadowolony klient (1) A ja tam jestem zadowolony z pizzy. Długo się czeka na telefon (45-60 min).... Andrzej Więcej tu nie zamówie pizzy. (1) Zamówiłam dużą pizze a dostałam wielkości talerzyka deserowego. Kartonik był... Iwona coraz gorzej (1) kiedys zrobili rewelacyjna pizze ostatnio porazka i trzymaja niski poziom... vito dobre jedzenie (3) Dobre jedzenie szczególnie obiady pierś z pieczarkami i serem oraz.po... ADAM zamówienie-NIE przyjmujemy (2) zamówiłem obiad w belli o godz 20;15 lecz osoba odbierajaca zamówienie go nie... cook Poziom w zakresie podejscia do Klienta - zenada. (1) czesto zamawiamy do biura jedzenia z Belli, ale chyba jednak wrocimy do innej... Julia Pizzeria Bela - slabizna (1) Skorzystalem z oferty zakupy grupowe i totalne roszczarowanie . Brak opcji na... SEBA Groupon - porażka (1) Po co robić promocję w grouponie? Myślałem, że po to żeby zachęcić klientów,... Pan L. Bardzo smaczne (1) Bardzo smaczne wojtek Lasuch - opinia (2) Pizza smaczna i nie trzeba na niej lupa szukac skladnikow, a obiady jak... Lasuch