dobre rady

witam studentka psychologi odpowiada na listy osób z problemami piszcie śmiało udzielam porad . Można pisać anonimowo o problemach w domu o swoich fobiach o rozterkach miłosnych itp jestem dostępna przez 24 godz na dobę jak nie odpowiem od razu to odpowiedz nadejdzie później :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: dobre rady

Tak w czynie społecznym czy za opłatą?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za darmo udzielam rad na mailu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oto emaill dobre.rady.100@wp.pl

piszcie śmiało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawa forma spędzania wolnego czasu:) może i jak pomyślę nad jakimiś poradami:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobre:D
A autorce wątku życzę, żeby znalazła kogoś, kto udziela porad z dziedziny ortografii i gramatyki.
:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chcę was poinformować że dlatego robię błędy bo mam dysekcje bo jak bym tego nie napisała do było by więcej złośliwych komentarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I jako studentka psychologii będziesz udzielać porad, tak? Z dysleksją czy bez to co zamierzasz robić (oczywiście uważam to za marną prowokację, ale to moja sprawa::)) nijak ma się do etyki zawodu... no ale może jeszcze za młoda jesteś "stżem", żeby o czymś takim słyszeć.
I rozumiem, że jesteś świadoma całej swojej odpowiedzialności za swoje (wyimaginowane) kompetencje. I w razie co poniesiesz konsekwecji swojego "doradzania". Boże, co kpina :), że też w ogóle Ci cokolwiek odpowiadam.
Weź idz na piwo, albo do biblioteki poczytaj, na spacer, a nie ośmieszaj ludzi, którzy podchodzą do pewnych spraw poważnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

aha, uprzedzam, że moje literówki w poście powyżej wynikają z tego, że mi jeszcze lakier na paznokciach nie wysechł ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

piszcie śmiało ludzie nie trzeba się sugerować opinią jakiejś baby która się mądrzy a palcem nie kiwnie by komu kolwiek pomóc a no przecież ruszy palcem i jej lakier odpryśnie z paznokcia .
bo po co pomagać?
ogłoszenie nadal aktualne i porady udzielam za darmo ;);)

a jak ta pani dwa ogłoszenia wyżej twierdzi że to złe to ma problem bo ja wiem co robię i nikomu krzywda się nie dzieje gdy odpowiadam na zadane mi pytania .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Strasznie mnie ciekawi, anonimie, czy Ci ta pomoc działa??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mnie też :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jako psycholog powinnaś wiedzieć, że dysleksja to zespół zaburzeń, które można zniwelować poprzez ćwiczenia.
Ale jak sama napisałaś Ty cierpisz na "dysekcje" czyli rozcięcie, rozczłonkowanie ciała ... komentarz uważam za zbędny..

Broń nas Panie Boże przed takimi psychologami !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co sądzicie na temat przedłużania włosów? http://www.mango.pl/uroda/pielegnacja_wlosow/hair_do_doczepiane_wlosy_krecone np taka metoda jak ta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hm... no nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko napisać do "anonima" :)
A tak serio to nie wiem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też jestem dyslektyczką ale po latach ciężkiej pracy nie robię literówek w języku polskim. W językach obcych zdarza mi się to aczkolwiek również nad tym ciężko pracuję aby nie popełniać błędów ortograficznych. Więc nie rozumiem tłumaczenia pt. "mam dysleksje więc mam wyj*bane". Może do szkoły średniej się czepiali ale na studiach nie obchodziło to nikogo i obniżali mi oceny z tego tytułu. Więc jeśli tak podchodzi do tego przyszła pani psycholog to najwidoczniej tak samo podchodzi do nauki swojego zawodu. W związku z tym najpierw się weź dziewczyno za książki a potem popisuj się swoją wiedzą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest taki dodatek do firefoxa,który błędy podkreśla na czerwono ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...