dobry Ksiadz Leszek

Witam,należe wiele wiele lat do tej Parafii i zawsze Ksiedza Leszka szanowalem za wspaniale Msze SW jak i wprowadzony humor. Tylko ludzie inteligentni charakteryzuja sie dobrym humorem, a osoby "sztywne"( np vide wypowiedz powyzej jednej z parafianek pewno mlodych nie majacych poczucia humoru).
Dlatego tez nie SZKALUJCIE KSIEDZA LESZKA WSTYD TACY PARAFIANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE BEDE WSPOMINAL TEGO KSIEDZA JAKO DOBREGO KATOLIKA I INTELIGENTNEGO WRAZLIWEGO CZLOWIEKA < PODKRESLAM WRAZLIWEGO NA BIEDE I DRUGIEGO CZLOWIEKAI BARDZO ZALUJE ZE ON MUSI ODEJSC> A NOWY METROPOLITA LESZEK SLAWOJ GLODZ TEZ NIECH NIE SZALEJE W TYCH ZMIANACH I NIECH SIE ZASTANOWI NADTYM CO ROBI I NIE WYWOLUJE NIEPOTRZEBNE EMOCJE . TO NIE WOJSKO I OBOWIAZUJA INNE ZASADY >>>>>>>>>>>>>>>>KSIEZE LESZKU ZAWSZE BEDZIEMY Z TOBA I ZYCZYMY CI Z CALEGO SERCA DUZO DUZO DOBREGO OD LUDZI WIECEJ NIZ OTRZYMALES W TEJ PARAFII
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: dobry Ksiadz Leszek

TO ŚWIĘTA PRAWDA a rola biskupa polega tylko na wyżywaniu się i pisaniu nudnych listów ,których księza muszą czytać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy wiadomo jaką rolę będzie w tej parafii pełnic? Proboszcza czy wikarego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

moze do towazystwa jest z tego znany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak wspaniałe msze ! No szkoda że nigdy na taką nie trafiłem! A może chodzi o innego księdza Leszka ? Inteligentny humor - nie no na 100% chodzi o innego księdza :-)))))))
Doznania wyniesione z mszy - już jestem pewien że nie o tego o którym myślę!!! To dobrze bo już miałem obawy ...........
Mam tylko nadzieję że nie zwariujemy jako parafia bojkotując kolejną dobrą decyzję biskupa!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

masz w sobie za mało wiary i pokory potrzebny jest tobie doping aby brać udział w mszy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobry ksiądz Leszek to chyba tylko dla ciebie bo jak byłem parę razy przy spowiedzi w niedziele to mnie nie chciał wyspowiadać i zawsze miał jakieś ale do powiedzenia oraz pretensje i mówił mi tu zacytuję " w niedziele spowiedzi się nie słucha poniżasz jest to odgórnie od biskupa zakazane " a ile razy jestem w niedziele na mszy rano to siedzi w konfesjonale i słucha klementynki tzw. kółko różańcowe i moherowe berety, ale według mnie mógłby zostać bo aż taki zły nie jest każdy błądzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie, czy Wy już do reszty zwariowaliście?! Pogódźcie się z tym, ze w życiu potrzebne są zmiany. Nie róbmy krzywdy ks. Leszkowi i pozwólmy mu odejść i się realizować gdzie indziej. Będzie to z pożytkiem dla nas i niego samego.
Przecież nie idzie na zsyłkę, tylko do innej parafii. Tak to już w kościele jest i dlatego przetrwał ponad 2000 lat.
Nam też przyda się zmiana, bo też i nasza parafia się zmieniła. Może będziemy płakać, a może się cieszyć. Czas pokaże i trzeba mieć nadzieję.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

właśnie zrobiłas swą wypowiedzią ks.leszkowi WIELKĄ KRZYWDĘ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niech idzie gdziekolwiek bo jest niezrównoważony emocjonalnie ,
zaczepia ................................
Cyrki odstawia jak klaun w kościele krzyki płacze wyzywki biskupa itp . dzieciuch pampersa, smoczka lub coś innego i do przedszkola.
Do pracy by się zabrał ksiądz nie jest tylko po to by mszę odprawić a działalność banińskich na tym się kończy. Resztę czasu na sen i uciechy tracą. W co się zaangażowali w naszej miejscowości. W obronę swoich d..... i nic więcej.
Biskupie błagam nie wymiękaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Adi szkoda mi ciebi jestes typowym czlowiekiem bez wychowania powinienes zalozyc pampersa i smoczek w buzie i siedziec cich a wrazie co to jeszcze proponuje pomoc super niani z tvn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: dobry Ksiadz Leszek?????

Ty8888, a może 666 daj se siana i idź spać do obory. Ciekawe jakby zwykłego człowieka wywalili z pracy czy też dałbyś się za niego ogolić. Ksiądz ma być posłuszny biskupowi, a te cyrki które w ostatnim czasie wyprawiają w Baninie powinny dać do myślenia biskupowi.
Już dawno powinni byli odejść do innej parafi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ty to klementynek?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

do spowiedzi to jeździ się do innych parafii !!! u nas można zobaczyć księdza w konfesjonale tylko w pierwsze piątki, i to w godzinach, kiedy większość parafian jest jeszcze w pracy. Można oczywiście załatwić sobie zwolnienie u szefa na spowiedź !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

I zasponsorujesz Leszkowi kolejną wycieczkę zagraniczną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

fotowoltaika (184 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Hocki klocki (110 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...