Dobry chirurg dziecięcy

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Mój synek musi mieć zabieg usunięcia spodziectwa (łagodna postać). W najbliższym czasie muszę udać się do chirurga dziecięcego żeby nas poprowadził dalej, czy możecie polecić jakiegoś dobrego w trójmieście, najlepiej w Gdyni? a może któraś z mam miała styczność z takim zabiegiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry chirurg dziecięcy

Dr Jerzy Zarzecki. Operuje w Redłowie, a przyjmuje w przychodni na Żwirki i Wigury. Wspaniały lekarz, przemiły człowiek i to nie tylko moje subiektywne odczucie ;)

Tez polecam tego lekarza , super podejście do dziecka
Przychodnia też ok, niedługie terminy

dziękuje za info :)

Ponad rok temu operowano naszego synka, miał wnetrostwo. Jak wtedy robiłam rozeznanie to wyszło ze najlepiej to robić w Wejherowie. Lekarze są tam super, szkoda ze pielęgniarki już gorzej. Babki, których dzieci tam leżały z urologicznymi sprawami mówiły,że tam jest najlepiej.
Potrzebowałam skierowanie do szpitala od pediatry i bezpośrednio pojechaliśmy na oddział by zapisać młodego na zabieg. Jak jest teraz, nie wiem, trzebaby zadzwonić i się dowiedzieć.

dr Jastrząbek w Gdyni, na Żwirki i Wigury, krótkie terminy, polecam

Chodziłam z synem do dr Jastrząbka, tyle, że w Kartuzach. Świetny lekarz z super podejściem do dzieci :)

Inne tematy z forum

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...