dziewczyny może macie jakiegoś godnego polecenia dermatologa? już nie mam siły i pomysłów z wysypką mojej córci. Miliony maści, dieta eliminacyjna i nadal nie widać poprawy, a wręcz przeciwnie coraz gorzej się paprze :(
Chodziliśmy z Wiktorią po różnych lekarzach wymyślali cuda...a Pani Ornowska pomogła :)dziś nie ma śladu po wysypkach i zmianach na buzi:)
zresztą juz od dawna:)
pozdrawiam
potwierdzam dr Ornowska jest super dermatologiem, sama męczyłam się z zapaleniem skóry, chodziłam od lekarza do lekarza az w końcu trafiłam na tą panią. także polecam w 100%
dzięki dziewczyny za namiary dzwoniłam u dr Ornowskiej wizyta 60zł więc nie jest jeszcze tak źle :) Szkoda tylko że Gdynia ale skoro dobra to zobaczymy:) może w końcu ktoś coś poradzi.
polecam prof. Henryka Szarmacha, pomógł mojemu mężowi i kilku znajomym w przypadkach, gdzie już inni lekarze załamywali ręce. Przyjmuje w Gdańsku, ale nie orientuję się jaki jest teraz u niego koszt wizyty
Ja tez polecam dr Ornowska, jest super lekarzem i jest przemila, wrecz kochana. ja chodze do niej 12 lat z roznymi rzeczami. ostatnio pojechlam z maluchem i nawet malego z wozka nie kazala mi wyciagac, rozbierac. zerknela tylko i postawila diagnaze. po kilku dniach leczenia wszytkie zmiany skorne ustapily.
ja polecam dr szlazaka. przyjmuje w gdyni i gdansku. tez znalazl choroby ktorych nikt nie podejrzewal ;) moja psulina ma lzs. i odkad si u niego leczymy jest ok. aa i on unika stosowania sterydow :)))