dobry dermatolog- pomóżcie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny może macie jakiegoś godnego polecenia dermatologa? już nie mam siły i pomysłów z wysypką mojej córci. Miliony maści, dieta eliminacyjna i nadal nie widać poprawy, a wręcz przeciwnie coraz gorzej się paprze :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry dermatolog- pomóżcie

w 100% mogę polecić
Flos Malvae - Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
M. Ornowska
adres:81-554 Gdynia, Wielkopolska 33/3
tel:58 668-48-57 fax: 58 668-48-57

Chodziliśmy z Wiktorią po różnych lekarzach wymyślali cuda...a Pani Ornowska pomogła :)dziś nie ma śladu po wysypkach i zmianach na buzi:)
zresztą juz od dawna:)
pozdrawiam

potwierdzam dr Ornowska jest super dermatologiem, sama męczyłam się z zapaleniem skóry, chodziłam od lekarza do lekarza az w końcu trafiłam na tą panią. także polecam w 100%

http://www.lsp-gdynia.pl/dermatolog.html
ja plcam dr Bural

a ile kosztuje wizyta u dr Ornowskiej?

mój Mąż miał baaaaaaaaardzo poważne problemy ze skórą i był leczony przez kilku dermatologów - którzy nic nie pomagali...

dopiero Profesor Placek odkrył przyczynę i ustalił leczenie :)))

ja podlaczam sie pod pytanie,bo od kilku miesiecy meczymy sie z okropnym azs u Kuby i malo co pomaga a co lekarz to inne sposoby...

u Ornowskiej w wzeszlym roku bylo 60zl i my tez z mzem bylismy zadowoleni

dzięki dziewczyny za namiary dzwoniłam u dr Ornowskiej wizyta 60zł więc nie jest jeszcze tak źle :) Szkoda tylko że Gdynia ale skoro dobra to zobaczymy:) może w końcu ktoś coś poradzi.

polecam prof. Henryka Szarmacha, pomógł mojemu mężowi i kilku znajomym w przypadkach, gdzie już inni lekarze załamywali ręce. Przyjmuje w Gdańsku, ale nie orientuję się jaki jest teraz u niego koszt wizyty

ja polecam dr pawlik

leczy cala moja rodzine

zawsze pomaga

przyjmuje na zaspie

image

No to ja dr. Pawlik nie polecam:(

Ja tez polecam dr Ornowska, jest super lekarzem i jest przemila, wrecz kochana. ja chodze do niej 12 lat z roznymi rzeczami. ostatnio pojechlam z maluchem i nawet malego z wozka nie kazala mi wyciagac, rozbierac. zerknela tylko i postawila diagnaze. po kilku dniach leczenia wszytkie zmiany skorne ustapily.

ja polecam dr szlazaka. przyjmuje w gdyni i gdansku. tez znalazl choroby ktorych nikt nie podejrzewal ;) moja psulina ma lzs. i odkad si u niego leczymy jest ok. aa i on unika stosowania sterydow :)))

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...