dobry ginekolog

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
szukam dobrego ginekologa w gdyni nie musi być prywatny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry ginekolog

podobno dobry jest dr szczypek na witominie w przychodni

ja chodzę do dr Frąckowiaka w Chylonii ,dwoje dzieci pod jego opieką urodziłam dla mnie bez zarzutu może trochę za cicho mówi ale poza tym bardz pozytywnie

Znam tego Frąckowiaka, kiepski z niego fachowiec, mi nie pomogł, zamisat skierować do endokrynologa specjalisty to leczył 6 lat po swojemu w przychodni na Pustkach.Ja polecam dr Sliwińskiego lub Krystosiak jeżeli ktoś woli kobietę-lekarza.

http://www.pro-femina.com/czas.htm

Ja sie tam lecze i jestem bardzo zadowolona - oczywiście chodze do kobietki:) Wiem ze to daleko od Gdyni ale sama tez tam przybywam z dosc daleka
Buziaki i dbajmy o siebie kobitki!!!

chodzę do niego i jestem zadowolona starszy pan ale bystry

ten stary zwyrol?pierdoleniec jeden wklada brudne paluchy nawet w dupe a ;potem je lize s******* jeden.a bieze h** tyle kasy ze az boli pedal pierdolony,j***** takich frajerow.mojej matce wymyslil ze ma syfa jajnikow,h** pierdolony,z****ie ćwoka niewydymanego,ktomu dal takie prawo s*******owi pieredolemu oceniac cudze c**** ,h**ek j*****y.na szwot z h**em,polecam STASIA Z MORENY.pytajcie o lysego grubasa z brydnymi lapami z KFC.

Co ulżyłaś sobie ULKA??? Chyba masz problem z samą sobą!!!!!

na razie to nie wiele wiem ale czekam na kolejne podpowiedzi ,planujemy dzidziusia i chciałabym być pod dobrą opieką , no ale ULKA to było ohydne

ja też polecam dr. Szczypka, jest delikatny, solidny fachowiec i spokojnie mozna z nim pogadać o wszystkim, co nam dolega.

no to gratuluję oryginalności i wyrafinowania o dobrym smaku nie wspomnę - jeżeli tak się wyrażaja kobiety na tym forum to naprawdę jestem pod wrażeniem - chyba naprawdę koleżanka ma problemy z samą sobą!!! To przykre, że tacy ludzie maja dostęp do komputera - powinni nad kamiennymi ( albo lepiej glinianymi ) tabliczkami siedzieć i rysikiem literki skrobać to by im się odechciało takich głupot wypisywać !!!

Ulka gdybyś potrzbowała pomocy to mogę podać Tobie nr tel dobrego psychiatry, chociaż wątpię żeby mógł Tobie pomóc. Tobie nikt nie jest w stanie pomóc. Jesteś prymitywny i prosty. Żal mi Ciebie.

pomóżcie mi proszę. Podaj ten nr koniecznie. Dzięku ...ulka

dr Muczyńska -Turek jest ginekologiem endokrynologiem. jest naprawdę świetnym lekarzem, specjalistą i w dodatku ma fantastyczne podejście do pacjentek. mnie ratowała już nie raz z tarapatów.
poza tym- jest światła i nie preferuje naturalnego planowania rodziny.
polecam

znam Frąckowiaka on też jest światły , ja go lubię i mi pomaga ale są różne opinie pozdrowienia

gdzie przyjmuje dr Turek

osobiście chodzę do Janeckiego , ale się przenoszę do Frąckowiaka jakoś przemawia do mnie duża liczba pacjętek a jak się siedzi w poczekalni to możne opinie wymienić , i tak czuję ,ze to będzie dobry wybór a pozatym ta jego położna to super babka , miło nastawiona do pacjętek i wogóle