Re: dobry podkład kryjący/korygujacy
ja osobiście nie polecam dermablend z tego względu że zrobił mi z twarzy maskę.
obecnie uzywam podkladu loreal infallible, ale rowniez nie jestem zbyt zadowolona. efekt krycia jest słaby, buzia sie swieci juz po kilku godzinach no i ciezko bylo mi dopasowac idealny odcien.
przed lorealem testowałam mat lumiere ale poziom krycia jeszcze gorszy niz ten loreala... podklad podkreslał tez suche skorki na twarzy, masakrycznie to wyglądalo. plusem bylo to, ze odcien mialam idealnie dopasowany do swojej cery no i zapach... rewelacja!jezeli chodzi o swiecenie, to w ciagu dnia wystarczylo tylko raz przeleciec twarz pudrem matującym i bylo okej.
w czasie wakacji stosowałam probki podkladu dior forever, to byla bomba:) kolor byl dosc ciemny, takze tylko na wakacje jak dla mnie, ale dzialanie - super. super nawilzenie, idealnie sie stapial ze skora, praktycznie caly dzien wytrzymywal. nie scieral sie ani nie marszczyl. mysle ze spokojnie mozna go polecic, minusem jest dosc wysoka cena, ale podklad jest bardzo wydajny wiec mysle ze warto zainwestowac.. to bedzie moj nastepny zakup:P jak tylko wykoncze tego loreala..ehhh
0
0