dobry proktolog, spec od zadka poszukiwany

szukam i oprocz reklam nic nie moge znalezc....
prosze poradzcie dobrego lekarza od tych spraw, chodzi glownie o diagnoze co sie dzieje, dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry proktolog, spec od zadka poszukiwany

jak hemoroidy to wystarczy chirurg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aneta Hebda z Gdyni, ul. pl. Kaszubski 13 5, tel. (58) 6233239
Ja w ciązy niestety musiałam skorzystać z usług takowego specjalisty ale na szczęście były to tylko dwie wizyty. Babeczka jest droga (200 zł za wizytę). Bardzo sympatyczna i u mnie okazała się skuteczna. Na necie znalazłam jednak bardzo różne opinie na jej temat, wręcz skrajne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Al. Zwycięstwa 31/31 w Intermedica jest poradnia proktologiczna i na książeczkę mozna się bez kolejki dostać. Tylko za jakieś dodtatkowe zabiegi np gumkowania czy Barona trzeba płacić ale nie jest drogo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

moj maz chodzil do proktologa w swissmedzie , mial tam tez robiony zabieg i wszytsko super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobra obsługa i opieka w on clinic w gdyni polecam, sama skorzystałam. wizyta koszuje 170 zł.przyjal mnie doktor Puzdrowski - bardzo kompetentna osoba.okazałą sie ze u mnie to nie hemoroid wiec nie mialam ale wiem ze tam tak walccza z hemoroidami- metoda barrona to sie nazywa fachowo. doktor przyjmuje z asystentka(pielegniarka). wszystko w pełnej dyskrecji szybko miło komfortowo, doktor udziela wyczerpujacych informacji.troche drogo bo usuniecie hemoroida to 410 zł. ale moze sie okazac ze tak ajk u mnie wystarczy zel lioton 1000.i po bólu. badania samo bezbolesne w miare krótkie.zycze odwagi, nie ma sie co bać.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jakie skuteczne środki na erekcję (6 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Wrażliwa skóra twarzy (55 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...