dobry psycholog

Witam,
poszukuję dobrego psychologa/terapeuty, który pomoże w leczeniu głębokiej depresji (2lata farmakologii nie pomogły w leczeniu). Będę wdzięczna za każdy namiar.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry psycholog

Żyć z depresją niełatwo, farmakologia to często leczenie objawowe i chwilowe - wiem coś na ten temat... Nie zazdroszczę i współczuję Ci. Proponuję zerknąć na stronę internetową http://www.zaufanypsycholog.pl - to co prawda strona w trakcie tworzenia, jednak są tam namiary na moim skromnym zdaniem bardzo dobrą psycholożkę, która może okazać się właściwą osobą dla Ciebie. W moim odczuciu jest bardzo ciepłą, uczciwą i wyrozumiałą osobą - to moje subiektywne odczucia, choć znam kilka osób uważających podobnie. Przyjmuje m.in. w okolicach Gdańska-Żabianki, czego akurat tam jeszcze nie zawarto. Mam nadzieję, że pomoże. Pozdrowionka i trzymam kciuki za wyzdrowienie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami