dobry sklep z akcesoriami do roweru w Gdansku

szukam dobrego sklepu w którym bedzie można powybierac i bedą w miare normalne ceny.... chodzi mi o akcesoria takie jak błotniki,uchwyty z bidonami, pompki, jakies saszetki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: dobry sklep z akcesoriami do roweru w Gdansku

Może Rowersi na Chełmie- przystępne ceny, BugaSport na Kartuskiej - szeroki wybór.
Banach - expresowy serwis

Panowie i Panie .. jakieś inne propozycje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błotniki pewnie zależy jakie ale ja kupowałem na allegro i bikestacja.pl osobno przedni i tylny a i tak wyszło mi dużo taniej niż w stacjonarnych (zależy od promocji).
Uchwyt z bidonem w decathlonie można zobaczyć, kiedyś 1L kupiłem za 17 zł bodajże ale nie wiem czy jeszcze jest on dostępny, sprawuje się dobrze.
Pompki w makrolbike, malutka z manometrem 33 zł, mam rok czasu i sprawuje się świetnie.
saszetki to duży wybór w buga jak kolega wyżej podał.

Oczywiście napisałem wszystko co ja gdzie kupowałem w dużych ramach czasowych i wiem, że jeżeli ktoś chciałby kupować od razu wszystko to w jednym sklepie a nie jeździć po całym Gdańsku dlatego to opis orientacyjny :)

Jak wszystko razem to na pewno bardzo duży wybór mają na wysepce we Wrzeszczu (ceny troszkę wyższe) i w Buga na Kartuskiej (można w miarę cenowo coś dostać)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam alegro to jedyny normalny sklep z częściami rowerowymi w sumie co do bugi sport nie jestem negatywnie nastawiony jeszcze nic tam nie kupiłem ale większość sklepów w gd to shit
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MK Bike na Morenie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...