dobry sklep ze sprzętem fotograficznym

Witam,

Szukam dobrego sklepu ze sprzętem fotograficznym w Trójmieście, najlepiej w Gdyni, ale dla dobrego sklepu do Gdańska czy Sopotu też się mogę przejechać. Zależy mi głównie na dobrych cenach, pomocnej obsłudze i dużym wyborze sprzętu dodatkowego, nie koniecznie profesjonalnego. Z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry sklep ze sprzętem fotograficznym

Kiedyś kupowałam w cyfrowe.pl. Najlepiej poszukać tego co nas interesuje na stronie internetowej, odebrać można w sklepie w Gdańsku na Kartuskiej. Jeśli chodzi o ceny to przyzwoite, jeśli o doradztwo to trudno mi powiedzieć, bo testów i porad szukałam w internecie na stronach poświęconych fotografii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdyni masz na Władysława, sprzedający całkiem rozsądni, choć odnoszę wrażenie, że ostatnio zrobiło się u nich drogo.

Masz też foto-net w Sopocie, minusem może być to, że często nie mają czegoś na stanie, ale na jakość obsługi nie narzekałem.

Ponadto wspomniane (dobre) cyfrowe.pl (przy odbiorze osobistym, jak płacisz kartą, chyba doliczają ileś % do ceny) w Gdańsku i FotoJoker w Galerii Bałtyckiej (http://www.e-fotojoker.pl/).

Korzystałem z wszystkich tych sklepów i nie narzekam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za dotychczasowe informacje! W cyfrowe.pl faktycznie sporo sprzętu, ale ceny mało atrakcyjne, przynajmniej brak tańszych alternatyw, w sklepach typu Fotojoker niestety mało jest takiego sprzętu jakiego szukam. Poszukuje szczególnie filtrów, konwerterów... oraz sklepu "na przyszłość", w którym podpowiedzą, doradzą, taki sklep właśnie jak ten na Władysława w Gdyni - byłem, ogólnie jest OK, szukam podobnych, może większych, bo nie wszystko mają. Z góry dzięki za jeszcze jakieś podpowiedzi.

zobacz w foto-net.pl

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4