dodatki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam pytanie, jaka biżuteria będzie pasowała do sukni ecri ze srebrnymi zdobieniami??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dodatki

może białe złoto lub srebro no i moje ukochane perły :) one pasują do wszystkiego :)

Perły przynoszą podobno pecha na ślubie!Nie jestem aż tak przesądna, ale po co kusić los......:)

Daj na luz... Przesad, to przesad-glupota :))) Sama mialam miec perly, ale w koncu z nich rezygnuje, bo nie beda pasowaly do sukienki (ma zbyt duzo zdobien sama w sobie).

Może taka??
imageimage
imageimage
imageimage

Dori gdzie kupić takie cuda??

Żebym to ja wiedział :( Napewno większość plastyków bez problemu zrobi cos takiego z perełek, wiem, bo nawet ja umiem robić perełkowe naszyjniki :) A resztę - w salonach z sukniami slubnymi i dodatkami ślubnymi Można tez przeciez pytac jubilera..... Niestety konretnie nie wiem :( Aha - dużo biżuterii ciekawej jest tez w sklepach netowych z recznie robiona biżuterią i na allegro - wystarczy wpisac w wyszukowarce "biżuteria artystycza" "ręcznie robiona" "bizuteria art" "biżuteria hand made"

w Gdyni takie rzeczy mozna kupić np. w "świecie spinek" w Kwiatkowskim.

Dori czy dostalas mojego mailika z zapytaniami o porady??:)))
pozdrawiam, Ewa

Jolcia tez mam suknie ecru ze srebnymi zdobieniami (projektu Urszuli Mateji). Gdzie kupowałaś swoja suknie? a co do biżuteri to ja chce srebro z cyrkoniami, tak samo chce gdzies poszukac cyrkoni do włosów (chociaz nie wiem czy mi się uda).
pozdrawiam