dopadła mnie nuda

Mam 39 lat, jestem dość atrakcyjna kobietą, mężatka z 2 dzieci, pracujacą a jednak coś jest nie tak nudze się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dopadła mnie nuda

... hmmm co znaczy dość :-D - a tak poważniej - zobacz jaka śliczna pogoda za oknami - jak można się nudzić :-) ... też chcę , a jak - mam ostatnio tyle pracy iż brak na to czasu :-( ...

Rozumiem o czym piszesz...
pawelstrzel@o2.pl

właśnie patrzyłam na pogodę za oknem...i beznadzieja. Ta pogoda tylko mnie dobija.Siedze w domu sama ,chodze z kąta w kąt .Poszukam jakiejs roztywki??!!

...Nina nie wiem co Ci powiedzieć - musisz mieć jakieś zainteresowania , namiętności - wszak te dwie rzeczy można połączyć - i wtedy nie ma mowy o nudzie... Albo - hmm - rower ? - jeździsz ? - zacznij , jak nie to jakikolwiek inny sposób aktywnego spędzania czasu ... to pomaga ... ew. proponuję spacer :-) ...

spacer ????dlaczego nie......też może byc nudny

Kiedyś powtarzałem jak swoje słowa opinię, że inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi. Po przeczytaniu tego artykułu:
http://wyborcza.pl/1,75480,8543260,My_sie_nigdy_nie_nudzimy.html?as=1&startsz=x

a szczególnie końcówki:
"Często jednak postanawiają coś z tą niedzielą dalej zrobić. Mają swoje ulubione zajęcie. - Tak jak ludzie wytępili kiedyś dinozaury, tak my zajeżdżamy stare maluchy i polonezy - opowiada Daniel. - Kupuje się po 200, 300 zł, katuje go, aż stanie. A ile śmiechu przy tym. I tak nam czas leci właśnie. My się nigdy nie nudzimy."
dochodzę do wniosku, że jednak to nie ma nic wspólnego z IQ.
Gdyby wyobrazić sobie taką sytuację, że bohaterowie reportażu doszliby do wnioski,, że zajeżdżanie polonezów jest obciachowe, jest wsiowe, a oni z jednej strony mieliby miejskie aspiracje a z drugiej nie byliby w stanie wymyślić innej rozrywki, to faktycznie, te same osoby mogłyby się nudzić.

7: Spacer może być nudny, ale nie musi.

... Nina - cały czas będziesz narzekała - spacer eeeee nuda , zainteresowania eeeee nuda - a powiedz co robisz aby tą nudę zabić ?? Jeżeli negujesz każdy pomysł nie mając nawet ochoty spróbować bo ... nuuuuda .... to ... nudź się dalej :-) ...

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...