dorożką do slubu?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy któraś z Was jechała dorozką do ślubu?
Moja mama wpadła na ten pomysł i w sumie mi on sie tez podoba. Mamy slub 18.09 i zastanawiam sie czy nie bedzie to zbyt ryzykowne - moze byc brzydka pogoda i wówczas podroz w dorozce bedzie troche niewygodna.
Co o tym myslicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dorożką do slubu?

Raczej bym nie ryzykowała. Pogoda w tym roku nie ma nas rozpieszczać, a jeśli macie się później denerwać to chyba nie warto.

Jedz!!! Kareta na hipodromie jest tak piękna że dech zapiera! Zamknięta tak że nic cię nie opada :) Jak pojedziesz i ją zobaczysz zrozumiesz sama ... nie wahaj się nawet chwile!

Nie ryzykuj!! ja widzialam ostatnio w ulewe karete czekajaca na mloda pare pod Katedra...ogolnie porazka!!

Abra,
kiedy masz slub:)? Ja wlsanie sie dzis dowiedialam o karecie na Hipodromie, tyle, ze jej jeszcze nie widzialam. Ja jestem z Gdanska i niesamowicie zmartwilas mnie tym, ze nie dostalas zgody na przejazd koni przez miasto. Nie wiedzialam, ze musi byc taka zgoda:(. Czym jest to uwarunkowane? Wiesz gdzie sie z tym udac? Podpowiedz mi prosze.
Pozdrawiam
G.

Jak jesteś z gdańska to masz problem z głowy. Ona ma chyba stałe pozwolenie na jazdę po sopocie i gdańsku a zakaz tylko w gdyni. Albo w gdańsku i w sopocie bez problemu wydają zezwolenia. Jakoś tak to było ale nie zapamiętałam do końca. A ja biedna :( na miesiąc przed ślubem odmowa :( hlip hlip

Ach i jeszcze co do tego deszczu ... co za różnica czy na parę młodą w deszczu czeka kareta czy samochód ... jak pada to i tak porażka :) Ja wole porażke w karecie :)

to zaluj ze nie widzialas zmoknietych koni i stangretow....tragedia....;-(((

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...