dot, placu zabaw kolo stawku na Jeleniogorskiej

Jestem mieszkanką bloku mieszczacego się tuz przy ogromnym placu zabaw przy stawku na ul Jeleniogorskiej i odkad go postawili zaczął się dla nas koszmar!!! Hałas od rana do wieczora, całe wakacje nie mozna otworzyc okna, bo są niesamowite wrzaski. Dzieciaki schodzą się tu z całego Ujesciska i mamy istny Cricoland tuz pod oknami. Czy może ktoś wie czy można cos z tym zrobić, czy my mieszkancy możemy to jakos zmienic?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: dot, placu zabaw kolo stawku na Jeleniogorskiej

Możesz np. wyprowadzić się. Czy kupując mieszkanie nie było placu zabaw?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupując mieszkanie 6 lat temu na placu zabaw bylo pusto, poniewaz byla tam tylko jedna piaskownica i jakies drabinki, trzy lata temu dobudowali mnostwo roznych drabinek i innego badziewia i sie zaczelo...
A mieszkanie probuje sprzedac od roku i nic:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zrób tak jak zrobilam ja...Mianowicie za każdym razem kiedy beda hałasy dzwon na straz miejska baz policje,pokoloryzuj troche że są agresywni,rzucają sie do ludzi it patrol wyslą napewno a szczeniakom w końcu znudza sie nadmierne patrole i zmienią miejscówkę .Pozdarwiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

taaa szczeniaki w wieku od 0 do ok. 10 lat, super macie podejscie, zlikwidowac place zabaw i inne miejsca wypoczynku rodzinnego i niech dzieciaki siedza w domu przed kompem i Panie będa zadowolone- MASAKRA!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakos sobie trzeba radzic z takimi incydentami!!!Jak niema innego wyjscia to przez patrole i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bez przesady, ja też mieszkam w tym bloku i nie jest aż tak tragicznie. Fakt latem jest głośno, ale jak kupowałam mieszkanie w bloku liczyłam się z tym, że są pewne wady. Dzieci muszą się gdzieś bawić i lepiej że jest to plac zabaw niż siedzenie przed komputerem czy TV.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie maja sie dzieci bawic hm?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakos nie wierze, ze te wszystkie bachory mieszkaja w bezposrednim sasiedztwie. Jakos inne place nie sa tak oblegane, a wiecej jest blokow wokol nich. W lecie po poludniu albo weekendy nie da rady wysiedziec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Yen ty baranie te "bachory" jak napisałeś kiedyś na twoją i emeryturę będą robić ,a jak ty wychodzisz z bloku to łazisz tylko po swojej okolicy?(można myśleć że tak bo z takim tekstem wyskoczyłeś że odzwierciedla to twoją znikomą inteligencję,więc do domu drogi byś nie odnalazł).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta, na moją emeryturę to ja pracuję sama, bo patrząc na to jak "przyszłość narodu" jest wychowywana to marnie to widzę. A pogląd mam pod oknem, od kwietnia do października, od rana do wieczora. O moją inteligencję się nie martw, popracuj nad swoją, bo też nie błyskasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

możesz kupić sobie pistolet i strzelać do nich z okna... chociaż osobiście radziłabym Ci wyprowadzić się na wieś i tam zbudować dźwiękoszczelny schron
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....