dotyczy firmy martex ktora sie miesci na zaspiea pprowadzi ja marekslawski

firma nie uczciwa oszusci ,i naciagacze nie maja zadnych zlecen i jak
zlapia klienta,towszystkimi sposobamitak nim manipoluja ,zeby podpisal z nimi umowe ,zazwyczaj proponuja raty,maja podpisana umowe z lukas bankiem ktory oferuje minimum 23 procent kredytbez mozliwosci odstapienia .umowa z firma jest tak sporzadzona ze w momencie wycofania sie z umowy placi sie 50 procent kaet umownej,.na uslugi czeka sie okolo3 miesiecy ,sami nie maja pracownikow,tylkoszukaja podwykonawcowi z nimi dziela sie dola,ostrzegam kategotycznie przed nimi sa to oszusci inie kompetentni w swoim fachu,szczegolnie narazebi na oszustwa pana marka slawskieho ktory siedxi w tum biurzei nagania ludzi dla firmy,szczegolnie narazeni sa emeryci ludzie ktorzy bezinteresownie uwieza w jego klamstwa bez skrupulow.powinien zniknac z dzielnicy zaspa,nieuznzjapowi creklamacji,powinien siedziec w pace a nie w biurze oszukana emerytka,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dotyczy firmy martex ktora sie miesci na zaspiea pprowadzi ja marekslawski

POTWIERDZAM W 100 % !!!!
Oszuści, naciągacze.Mili tylko do momentu zawarcia umowy.
Nie daj Boże reklamacji - jesteś przegrany na całej linii.
Przepisy, zobowiązania maja głęboko gdzieś.
OSTRZEGAM !!!
Jest tyle innych UCZCIWYCH firm. Trzymajcie się z daleka od "Martexu"!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam w 100% trzymać się z daleka chałturnicy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak się składa, że zamówiłem drzwi do mieszkania z Martexu. Same drzwi ok, chociaż nie obyło się bez zamieszania. Problem powstał po pomalowaniu futryn, musiałem reklamować. W zasadzie firma na 3-, w skali 1-5. Apropo konstruowania umów - nikt nikogo nie zmusza do jej podpisywania...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, firma to wielka amatorszczyzna i oszuści. Jak najdalej od nich, zmieniają współpracowników i podwykonawców jak rękawiczki. Partacze i nieudacznicy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0