odp

Temat dostępny też na forum: TOP dance
W zwiazku z tym, że nigdzie nie ma informacji o nazwisku instruktora trudno było cokolwiek znaleźć w internecie, to chyba oczywiste. Poza tym to nie były zarzuty ani podważanie kwalifikacji prowadzących (tym bardziej, że NIE BYŁO o nich informacji-nie wiem Agnieszko skad wywnioskowałaś, że uważam że Pana Marka za "nauczyciel z nikąd") a propozycja, być może dość prowokacyjna, by napisali coś o sobie. Kursanci z reguły chcą wiedzieć kim jest prowadzacy, dlatego pewne informacje powinny być ogólnie dostępne. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, a Panu Markowi dziękuję za podanie informacji i gratuluję sukcesów. Jesli uzna Pan za stosowne, proszę usunąć poprzednią opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam Agnes !
Nie uraziłaś mnie, nie chwalę się "papierami" ,ponieważ uważam że i tak prawdziwą opinię wystawią mi uczestnicy prowadzonych przeze mnie zajęć. Pozdrawiam ... i zapraszam !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...