dr Alina Kierznikowicz

Chirurdzy

Gdańsk, Pilotów 21

Świetny lekarz - polecam (1) Na pierwszej wizycie decyzja o zabiegu przepukliny pępkowej. Tydzień później... Anna przepuklina pepkowa (1) Remont domu I nagle diagnoza: przepuklina pepkowa. Wlasciciel firmy... Wojciech Mackowiak Kasia z Gdyni - opinia (1) Byłam w maju na usunięciu woreczka żółciowego,zabieg wykonała pani... Kasia z Gdyni
2 operacje przepuklin pachwinowych (1) Mega specjalista. Operacje wykonane jedna po drugiej. Bez żadnych... P. B. Tylko polecac.. (1) W 2005 roku miałem przeprowadzone operacje usunięcia żylaków z obu nóg. Przed... ~terwik rewelacyjny empatyczny lekarz (1) Wspaniała, ciepła i bardzo otwarta osoba, wizytę i zabiegi wspominam bardzo... bogna GORĄCO POLECAM BARDZO DOBRY CHIRURG !! (1) CHCIAŁAM PODZIĘKOWAC PANI DOKTOR ALINIE KIERZNIKOWICZ,ZA SZYBKĄ I TYRAFNĄ... IWONA LENARTOWICZ-MARDZINSKA perfekcyjny lekarz (1) polecam w 100% pania Aline ludziom ktorzy boja sie chirurgow i wizyt u... Mika gdynia :) Lekarz jakich mało (1) Świetna obsługa, profesjonalizm. Proponuje najpierw leczenie zachowawcze,... misman świetny lekarz! (1) jeżeli ktokolwiek cierpiał z powodu wrastających paznokci, próbował... Marta POLECAM (2) POLECAM aga