Dermatolog (1) Najlepsza Pani Dermatolog. 7 lat męczyłam się z chorobą skóry, żaden lekarz... Mariola polecam (1) Bardzo sympatyczna i rzeczowa Pani doktor. Od razu zdiagnozowała problem i... Basia Kompetentna, rzeczowa i sympatyczna (1) Szczerze polecam wizytę u Pani dr Wilkowskiej. Szybko i bez zbędnych... Ewelina
w porzadku (1) A ja jestem zadowolona z wizyt u pani doktor. Nie rozczula się nad pacjentem,... Pacjentka Nie polecam (1) Pani doktor jest nieprzystępna i mało kontaktowa. Nie poświęca pacjentowi... Agnieszka Niezabardzo polecam wiecej tam nie pojde!!!!! (1) Faktycznie na wizyte nie czekałam długo diagnoza była szybka ale nie miałąm... rebe Magdalena - opinia (1) Szybka, a przede wszystkim niezwykle trafna diagnoza oraz dobór leków.... Magdalena Polecam docent Wilkowską (1) Polecam serdecznie Panią docent Wilkowską, dzięki niej w końcu wygrałam... Kamila R. Dorota - opinia (1) Polecam Panią doktor wszystkim!Dzięki doktor Wilkowskiej nie mam okropnych... Dorota Polecam dr. Wilkowską w 100 % (1) Polecam dr. Wilkowską w 100 % z pełną świadomością. Dr. Wilkowska to nie... Michał