mała - opinia (1) zdecydowanie polecam dr Kulikowską - Ciecieląg. sympatyczna, delikatna,... mała cennik by się przydał (1) Porównuję opinię o lekarzach i przydałby się cennik. Na razie dr.... alia super! (2) Goraca polecam Pania Doktor. Prowadzila moja ciaze, i dzieki niej moja... A.
Polecam! (1) Trafiłam do p.Kariny w 20 tyg ciąży po niemiłym doświadczeniu z innym lek.... Rogalita REWELACJA !!! (2) Pierwszy raz spotkałam się z tak dobrym podejściem do pacjentki, Pani doktor... Emilia POLECAM! (1) Pani Doktor bardzo miła, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, wypytuje... Inna? polecam (1) Pełen profesjonalizm, fachowe podejście. Jest przesympatyczna, aż chce się ją... ii opinia - pacjentka (1) Ja również korzystam z usług Pani doktor, jest rzetelna, miła, wszystko... AK Polecam!!! (1) Wreszcie trafiłam na odpowiedniego ginekologa. Bardzo miła Pani Doktor,... Mary Shelley pacjentka - opinia (1) Świetny lekarz bardzo pozytywne podejście do pacjenta,gabinet nowoczesny... pacjentka rewelacja (1) zgadzam się w zupełności, gabinet bardzo ładny, pani doktor świetna, miła,... mmm REWELACJA (1) Gorąco polecam Panią Doktor, z małą przerwą korzystam z Jej usług od prawie 8... Agnieszka dziekuje za pomoc (1) Bardzo dobry lekarz dziękuje mu bardzo za pomoc jaka mi udzieliła. Gabinet... Ania Polecam (1) Przemiła Pani doktor rzetelnie odpowiadała na każde moje pytanie,czysty i... Patrycja :) (1) pani doktor miła, fachowa, wszystko tłumaczy:) co prawda trochę drogo, ale... ja super (1) Gabinet jest naprawdę godny polecenia. Pani Doktor jest przemiłą osobą,... Kasia Polecam:-) (1) Pani Doktor z powołaniem, kompetentna i bardzo miła. Gabinet ładny, sprzęt... Aga Ania Czechowska - opinia (1) bardzo dobre podejscie do pacjentów, dobre wyposazenia gabinetu,... Ania Czechowska