Niestety nie mam dobrych doświadczeń z tym lekarzem. W 2019 r prowadził moją ciążę. Trochę chaotycznie sprawdzał wyniki badań, kilka razy pytał o to samo jakby zapominał, że już o to pytał. Pomimo, że prosił o wykonanie badań krwi, to po sprawdzeniu wyniku nie zauważył u mnie dużej niedokrwistości, co niestety odbiło się później na moim dziecku, które urodziło się z dużą niedokrwistością i było długo w szpitalu po urodzeniu i do tej pory musi brać żelazo. Dodatkowo jak dla mnie ten lekarz jest małomówny, coś pomrukuje pod nosem i nie daje konkretnych informacji, lecz trzeba go dopytywać o wszystko i prosić o informacje. Na kolejnych wizytach było już tylko gorzej. Między innymi miało miejsce takie zachowanie jak, kilkakrotne odbieranie telefonu komórkowego i informowanie następnych klientów jak mają dojść do gabinetu, podczas mojej wizyty. Podczas tej właśnie wizyty lekarz mi powiedział, że musi mnie na chwile przeprosić i otworzył drzwi szeroko od gabinetu, by przywitać następnych pacjentów, gdzie ja w tym momencie leżałam na kozetce podczas badania. Wspomnę jeszcze, że wtedy wszedł tam mąż z żoną, a ja leżałam odkryta przy otwartych drzwiach i mnie widzieli obcy ludzie w tak intymnej dla mnie sytuacji. Był to dla mnie tak ogromny szok, że nawet nie byłam w stanie nic powiedzieć. Tego samego dnia lekarz pytał mnie czy mnie coś boli, czy coś dolega, więc odpowiedziałam, że tak - że mam takie bóle w strefie lędźwiowej i często boli mnie brzuch. Myślałam wtedy, że bardziej szczegółowo mnie zbada, lecz skończyło się to tekstem USG ok więc badania ginekologicznego nie będzie dziś robił. To była moja ostatnia wizyta u tego "lekarza". Najgorsze jest to, że dwa dni później dostałam silnych bóli brzucha i odeszły mi wody przedwcześnie. Mój syn urodził się jako wcześniak w 34 tygodniu ciąży!!! dodatkowo z niedokrwistością!!! oraz niewydolnością oddechową!!! Do tej pory zmagamy się ze skutkami jego wcześniactwa!!! Jak dla mnie ten lekarz...no rzeczywiście widzę dużo dobrych opinii, ale może ustawionych i opłaconych w internecie, na które też się połasiłam niestety. Osobiście gorąco odradzam tego lekarza!!!
2
2