Re: dr Sylwia Łapińska-Szumczyk, ginekolog
~Ania from Zopot
(15 lat temu)
Witam,
pierwszą wizytę u p.Łapińskiej, z polecenia koleżanki, odbyłam w styczniu 2010 r. i przyznaję, że wrażenia mam bardzo pozytywne. Faktycznie można zadawać pytania bez poczucia, że są one naiwne i zadawane tej konkretnej lekarce po raz tysięczny. Pani doktor udziela naprawdę wyczerpujących informacji, jest bardzo miła w obyciu (choć wiem,że są kobiety, którym takie zachowanie niekoniecznie przypadnie do gustu, bo wolą rubasznych lekarzy) - wybór należy do każdej z nas:). Badanie przebiega spokojnie, pacjentka jest informowana o każdym jego etapie - pełen profesjonalizm.
Gabinet jest czysty, choć nie wygląda na zbyt nowoczesny - chodzi o wystrój. Sprzętu nie oceniam, bo się na nim nie znam - na pierwszy rzut oka wydaje się być w porządku i pewnie tak jest w rzeczy samej.
Pani Łapińska przyjmuje prywatnie w gabinecie przy Beniowskiego w Gdańsku (terminy krótkie - nawet w ciągu dwóch, trzech dni); NFZ - przychodnia w Sopocie Kamiennym Potoku (nie wiem jak z terminami - podobno długie,ale trzeba dzwonić i pytać).
Zdecydowanie polecam tę lekarkę:).
Dodatkowe opinie na stronie:
http://www.znanylekarz.pl/18480/sylwia-lapinska-szumczyk/ginekolog/gdansk
2
0