dr Traczyk - Barańska endokrynolog

Jestem zapisana na NFZ do tej dr w Gdanskim centrum zdrowia w Nowym porcie. Czytalam dużo o endokrynologach też tu na forum, ale o tej Pani mało jest informacji. Czy któraś z Was do niej chodzi? W Nowym Porcie sa najszybsze terminy do endokrynologa, ale jak lekarz jest słaby to szkoda czasu poprostu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dr Traczyk - Barańska endokrynolog

Na Kiedy masz termin

Do pani dr chodziłam tylko na usg ( jestem pod opieką dr Czaplińskiej - Kałas). Była miła. Gdy okazało się, ze guzki podrosły na tyle, że konieczna stała się biopsja, od razu uspokoiła, że ona raczej nic niepokojącego nie widzi, ale takie po prostu są procedury.

termin mam na pazdziernik 2017. niby dlugo ;) ale w Invictie i w ABC family med w sopocie sa terminy na 2018.

o matkoo tak długo, nie wiem nic o dr Traczyk, ja chodzę do dr Łukasza Cieszyńskiego z Endomedu- według mnie najlepszy...Leczę sie już dosyć długo i nie zamierzam go zmieniać. Polecam polecam polecam. Można się do niego od jakiegoś czasu umówić przez internet przez portal znajdzlekarza. pl . Terminy ma gdzieś za dwa tygodnie, wizyta 140 zł też nie wydaje się aż tak duża.

Inne tematy z forum

Mój facet szybko dochodzi (4 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Feromony (3 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...