dr agnieszka kowalewska włas

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
dziewczyny czy wiecie ile kosztuje wizyta u dr Agnieszci Kowalewskiej Włas?Idę do niej jutro i nie wiem jak nastawić się finansowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dr agnieszka kowalewska włas

Za bardzo nie pomogę, ale 2 lata temu zapłaciłam około 150zł. Wizyta trwała prawie 0,5h. Lekarka naprawdę z podejściem.

o rety dwa lata temu 150 zł to teraz pewnie 200 zł.Mam nadzieję ze się mylę

Ja chodziłam do niej w zeszłym roku i płaciłam od 120 do 180, w zależności od wykonywanych badań

od 150-250 i więcej.

o matko....

a ja mówię NIE!

od 120 do 200 zalezy co robimy
doktor jest bardzo dokladna

ok, dzięki za odpowiedzi

Fiolka, i jak?

Ja dopiero dziś do niej idę.Popołudniu dam znać co i jak

No to jestem PO wizycie u pani doktor. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na takiego lekarza.Szkoda tylko że tak trochę drogo.Za poradę i usg dopochwowe zapłaciłam 150 zł. Następna wizyta za 4 tygodnie

Gdybym mieszkała bliżej to też bym do niej chodziła. Byłam co prawda tylko raz, ale zrobiła na mnie dobre wrażenie. Cena za wizytę wysoka, ale ja u mojej lekarki płacę 100zł za samo wejście do gabinetu. Takie mam przynajmniej wrażenie.

A do jakiej lekarki chodzisz jeśli moge spytać?

moja ciąże prowadziła dr Agnieszka, byłam bardzo zadowolona, z czystym sercem mogę Pania dr polecic:)

a teraz jakie ceny? np cytologia+usg i badanie ogolne

Panika przy prowadzeniu ciąży wizyta 200 zł : usg dopochwowe, usg brzucha i ogólne badania, cytologia dodatkowo ok 20-30 zl, doktor godna polecenia.

dzięki za info,

wiem że jest dobra, dlatego ją wybrałam, bo jak czytam o roznych ekscesach z lekarzami, a i sama kiedyś miałam przeboje z kilkoma, to nie ma ze boli, trzeba wybrac osobę godną zaufania, w końcu powierzam nie tylko swoje zdrowie i życie

Widac ta Pani ma rozne podejscia do pacjentow, a więc jak dla mnie skreśla to lekarza. Ja byłam kiedyś u tej Pani w ramach abonamentu Medicover. Zero delikatności, wizyta 5 minut, miałam wrażenie że byłam u weterynarza. Podobne odczucia miały moje znajome, też pacjentki Medicover.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Także nie polecam. Bardzo niesympatyczne wrażenie. Na szczęście byłam tylko na badaniach w ciąży, bo miałam do niej najbliżej.

no i jestem już po wizycie i powiem krótko, nie zawiodłam się. Ta pani doktor zna się na rzeczy i jesli komuś zależy w "fachowe ręce" oddać swoje zdrowie i życie jak i życie i zdrowie maleńkiej kruszynki, to szczerze polecam

Napewno bedziesz zadowolona do samego rozwiązania :-) ja prowadziłam u niej dwie ciążę, jedna zagrożoną. Co prawda drugą zaczęłam prowadzić na nfz (w ramach oszczędności) u bardzo sympatycznej gin. ale brak wiedzy ujawniał się na każdym kroku więc szybko wróciłam do dr. Kowalewskiej. Pani doktor robi bardzo dokładne usg, zawsze wnikliwe robi pomiary, a jak ma jakieś wątpliwości to nie ukrywa tylko zaleca konultację z innym gin. Życzę bezproblemowej ciąży i łatwego rozwiązania :-)

dziekuje:))) z tym rozwiazaniem w moim przypadku moze byc roznie ale i tak bardzo dziekuje:)

i zgadzam sie 100% ze p.doktor robi wnikliwie te badania usg,zwraca uwage tez na tarczyce i interesuje sie wszelkimi dolegliwosciami przewleklymi nawet jesli byly dawno temu, poza tym np przy mojej nerwicy, poleciła mi wizyte u specjalisty by ocenił czy moge spokojnie przejsc ciaze bez leczenia farmakologicznego,ktorego i tak na stałe nie mialam i na nastepna wizyte mam przyniesc notatke z konsultacji

tak wiec jest to lekarz,który nie bagatelizuje problemow, do tego potrafi smiesznym tekstem zagiac:)

150-200

Mnie dwa lata temu wizyty kosztowaly 250 zl (prowadzenie ciazy). Usg genetyczne odpowiednio drozsze. Podejscie do pacjentki bardzo rozne, ja bylam chyba tą "mniej lubianą". Chodziłam, bo dr jest dobrym specjalista i na dużą wiedzę.

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2365 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....