Dobry specjalista (1) Wizyta u Prof. Rachonia to przede wszystkim: profesjonalne podejście do... Joanna niezdecydowana (1) Dobrze że nie czytałam wszystkich opinii przed wizytą, bo pewnie bym się nie... graz Dr Rachoń (4) Problem był błahy, a pan doktor pomylił się trzy razy, na każdej z wizyt,... asdfg
KOLEJNA WIZYTA;-) (3) I kolejny raz czuję się jak pacjentka a a nie owieczka idąca na rzeź bo tak... K.K gdańczanka - opinia (2) polecam wizyty u dr , diagnoza kompetentna, rozmowa rzeczowa z poszanowaniem... gdańczanka specjalista w każdym calu (1) Leczę się u prof. Rachonia od trzech lat. Szybko zdiagnozował problem,... anka Dlaczego tak mało jest takich lekarzy? (17) Cudownie iść do takiego lekarza, przed wizytą u którego nie musimy brać... Magdalena Polecam (5) Jako jedyny lekarz z wielu ,dogłebnie przeanalizował moje... Patrycja Świetny lekarz (1) Znakomity, w pełni profesjonalny lekarz. Podczas wizyty całkowicie... Kasia Każdy ma prawo do wyrażenia... (5) swojej opini. Ja robię to drugi raz w tym temacie ponieważ zajrzałm tu po... Kamila Wspaniały lekarz (1) Konkretny, potrafiący słuchać pacjenta i przede wszystkim posiada ogromną... Anusia Wszystko zawarte w tych słowach... (10) Antoine de Saint-Exupéry ??? Twierdza (VIII) Jestem zadowolona z wizyty,... pacjentka ja (1) Na poczatku wydawalo mi sie ze w koncu trafilam na swojego lekarza.... mala mi Zdecydowanie odradzam (5) Do doktora Rachonia trafiłam sugerując się opiniami na tym portalu. Był moim... była pacjentka Polecam (3) Rzeczywiście tak jak mówią, lekarz po prostu bajkowy. Pełny profesjonalizm,... EB Sredni lekarz (1) Doktora poleciła mi koleżanka, która była nim szczerze zachwycona.. Ja nie... Pacjentka Doktor the best (1) Lubię, go, bo jest przystępny i z sercem i profesjonalizmem podchodzi do... Hania :)) (2) Dziś miałam pierwsza wizytę u doktora Rachonia i mówią że pierwsze wrażenie... Janet B - opinia (1) Lekarz z powołania, godny polecenia. B Naprawdę polecam (1) Naprawdę polecam pacjętka