Alicja Srock - opinia (1) Udałam sie do Pana doktora w mocno awaryjnej sytuacji, wszystko zostalo... Alicja Srock Piotr - opinia (1) Niech nikogo nie zwiedzie piękny gabinet po mamie, jeżeli szanujesz swoje... Piotr R.B (2) Bardzo dobry lekarz , Mieszkam w UK i kilka wizyt u endokrynologa w tym... Roman
Opryskliwy... (1) Pomimo na pozór prowesjonalizmu dr Rachoń rzuca diagnozami, których na... James Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam dr Rachonia. Poprzedni lekarz doprowadził moje... Aleksandra C-Malinowska Polecam! (1) Miałam spore problemy i tylko dr Rachoń mi pomógł (a szukałam pomocy u kilku... Marta Kowiel-Walukiewicz Najlepszy endokrynolog (1) Najlepszy endokrynolog!!!!polecam Marta Walczyńska Hmmm (2) Raczej radze trzymac sie z daleka jesli ktos chce miec organizm po wizycie u... Ola wyleczona z niedoczynnosci tarczycy (4) Byłam niedawno u doktora. Najlepszy lekarz na którego trafiłam. Od 10 lat... Angelika Naprawdę nie wiem co ja zrobiłam ,że nie jestem traktowana jak inne pacjentki... (3) Nie rozumiem czemu ten lekarz dla innych jest dobry , miły ,pomocny ,ale dla... Sandra Geniusz wyleczył z hirsutyzmu (1) Pan profesor wyleczył mnie z hirsutyzmu miałam całe ciało zarośnięte a... Marlena Sokołowska Kompetencja i profesjonalizm! (1) Kompetencja i profesjonalizm Pana Profesora nie podlega wątpliwości. Wizyta... Inna B. polecam (2) Leczę się u doktora juz dosyc dlugo, co prawda nie jest zbyt rozmowny, czuje... ja Cudowny lekarz Profesor Dominik Rachon (1) Dziekuje Panu za to ,ze Pan istnieje ...takich lekarzy poiwinni... magdalena Polecam! (1) Po pierwszej wizycie trafna diagnoza! Pół roku leczenia i skutki nie do... Pacjentka Pozytywna wizyta u prof. Rachonia. (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u prof. Rachonia. 11 lat szukałam w... Monika Niepoważne traktowanie (1) Wykonałem 20 telefonów do pana Rachonia. Dzwoniłem przez dwa dni w godzinach... Maciej aleksandra - opinia (3) Zaproponował tylko antydepresanty twierdząc ,że jestem znerwicowana. Dał do... aleksandra Zawiedzona (3) Niestety:( byłam u dr Rachonia na wizycie, po uprzednim zapoznaniu się z... I swayzz - opinia (3) Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej po wizycie u tego lekarza.... swayzz