chodziłam do niej parę lat temu, największa wada wg mnie-to brak usg w gabinecie (prywatnym), może już teraz jest, ale słyszałam całkiem nie dawno, że nie ma nadal, ale to nie jest potwierdzona informacja
Witam ja do niej chodze i bardzo polecam ,tak ona jest zastepca ordynatora na zaspie .Tak to prawda ze nie ma usg w gabinecie ale ja i tak jestem z niej bardzo zadowolona.
czesc tak prowadziła moją ciąze a miłam zagrozoną i bardzo dbała o mnie i robiła mi cesarke osobiscie. USG robiłam na Morenie pierw u dr.Raniszwskiej i jest taka sobie a potem u dr. Waldman jest fajna polecam .nie idz tylko na usg na grunwaldzkiej w tej przychodni specjalistycznej bo tam mają zrąbany aparat do usg i robi bardzo nie wyraznie . NA Morenie usg kosztuje 50 zł .Pozdrawiam
Witam, czy ktos posiada aktualne informację na tem pani dr? czy nadal jest z-ca ordynatora na zaspie i jak to jest z tym usg? czy wtedy wysyla do kogos polecanego?
I czy to prawda, ze nie ma zapisów na wizyty, ze pani dr przyjmuje wszystkie pacjentki, ktore przyjda?
Pozdrawiam
ja prowadzę aktualnie ciąże u dr. Sokołowskiej. POlecam!
Fakt nie ma usg ale ja nie potrzebuję robić usg co miesiąc , nie czuję takiej potrzeby. W 12 i teraz 25 tyg byłam na usg u dr. Doeringa a moją prowadząca jest dr. Sokołowska . Czuję się bardzo zaopiekowana i wiem ze mogę zawsze na nią liczyć w razie czego zawsze mozna podejchac do niej do szpitala gdyby cos nas niepokoiło.
Wizyta 130zł.Przyjmuje w poniedziałki we srody, wczesniejsza rejestracja telefoniczna.
Miałam styczność z Panią dr na patologii na Zaspie - z b. profesjonalnym podejściem. W szpitalu poznałam nastolotakę, która rodziła z nią bliźniaki i bardzo zachwalała dr Sokołowską, że bardzo jej pomogła.
Z tego co wiem, Pani doktor jest na emeryturze. Byłam u niej w zeszłym roku, usg nie ma. Cena chyba taka sama. Niezmiennie jest jednak moją ukochaną Panią doktor ;) jednak wielka szkoda, że nie ma jej już w szpitalu. Prowadziła moją ciąże i była przy porodzie. Bardzo mi pomogła. Teraz planuje drugą ciążę i bardzo żałuję :(
Pewności nie mam. Może Pani doktor bywa jeszcze w szpitalu, może wypowie się ktoś kto ma bardziej aktualne informacje. Jak pisałam moje są sprzed roku.