dr marta sokołowska opinie!!!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam szukam opini na temat dr sokolowskiej podobno jest ordynatorem na zaspie

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dr marta sokołowska opinie!!!!!

chodziłam do niej parę lat temu, największa wada wg mnie-to brak usg w gabinecie (prywatnym), może już teraz jest, ale słyszałam całkiem nie dawno, że nie ma nadal, ale to nie jest potwierdzona informacja

Witam ja do niej chodze i bardzo polecam ,tak ona jest zastepca ordynatora na zaspie .Tak to prawda ze nie ma usg w gabinecie ale ja i tak jestem z niej bardzo zadowolona.

kurcze zmartwilyscie mnie troche ty usg tzn jego brakiem....
karla w takim razie gdzie robilas usg i czy prowadzilas u niej ciaze

czesc tak prowadziła moją ciąze a miłam zagrozoną i bardzo dbała o mnie i robiła mi cesarke osobiscie. USG robiłam na Morenie pierw u dr.Raniszwskiej i jest taka sobie a potem u dr. Waldman jest fajna polecam .nie idz tylko na usg na grunwaldzkiej w tej przychodni specjalistycznej bo tam mają zrąbany aparat do usg i robi bardzo nie wyraznie . NA Morenie usg kosztuje 50 zł .Pozdrawiam

hop podbijam będę wdzięczna za aktualne informacje i opinie oraz jaki jest koszt wizyty

Witam moja szwagierka chodzi do niej , płaci 120 za wizyte i nadal nie ma usg ,ale bardzo sobie chwali :)Pozdrawiam

Witam, czy ktos posiada aktualne informację na tem pani dr? czy nadal jest z-ca ordynatora na zaspie i jak to jest z tym usg? czy wtedy wysyla do kogos polecanego?
I czy to prawda, ze nie ma zapisów na wizyty, ze pani dr przyjmuje wszystkie pacjentki, ktore przyjda?
Pozdrawiam

ja prowadzę aktualnie ciąże u dr. Sokołowskiej. POlecam!
Fakt nie ma usg ale ja nie potrzebuję robić usg co miesiąc , nie czuję takiej potrzeby. W 12 i teraz 25 tyg byłam na usg u dr. Doeringa a moją prowadząca jest dr. Sokołowska . Czuję się bardzo zaopiekowana i wiem ze mogę zawsze na nią liczyć w razie czego zawsze mozna podejchac do niej do szpitala gdyby cos nas niepokoiło.
Wizyta 130zł.Przyjmuje w poniedziałki we srody, wczesniejsza rejestracja telefoniczna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za odp :)

okropna..byla przy moim porodzie.nie potrafila podjac decyzji co do ciecia..aka bezjajeczna..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Miałam styczność z Panią dr na patologii na Zaspie - z b. profesjonalnym podejściem. W szpitalu poznałam nastolotakę, która rodziła z nią bliźniaki i bardzo zachwalała dr Sokołowską, że bardzo jej pomogła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odświeżam temat.
Czy Dr Sokołowska dalej pracuje w szpitalu na zaspie? Czy ma już może usg w gabinecie i ile teraz bierze za wizytę?

Z tego co wiem, Pani doktor jest na emeryturze. Byłam u niej w zeszłym roku, usg nie ma. Cena chyba taka sama. Niezmiennie jest jednak moją ukochaną Panią doktor ;) jednak wielka szkoda, że nie ma jej już w szpitalu. Prowadziła moją ciąże i była przy porodzie. Bardzo mi pomogła. Teraz planuje drugą ciążę i bardzo żałuję :(

jaka szkoda... jesteś pewna, że nie pracuje już w szpitalu?

Pewności nie mam. Może Pani doktor bywa jeszcze w szpitalu, może wypowie się ktoś kto ma bardziej aktualne informacje. Jak pisałam moje są sprzed roku.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...