dr Jarosław Skokowski

Chirurdzy Onkolodzy

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 105

Przy takim lekarzu człowiek czuje się bezpiecznie (1) Jeśli przyjdzie mi wrócić z tą chorobą to tylko w ręce dr Skokowskiego Agnieszka Szrwczyk Koszalin Naklepszy-poprostu (1) To genialny lekarz i wspaniały człowiek Każdego dnia pamiętam ...... (1) Dr Jarosław Skokowski to lekarz, który dwa razy zajął się mną podczas choroby... Aleksandra Ormianin
Jola (1) Wspaniały lekarz i człowiek o wielkim sercu. Świetny chirurg z wielkim... Jolanta lekarz najwyższej klasy (1) Wybitny specjalista w swojej dziedzinie. Ze wszystkich sił polecam tego... Janina Wspaniały lekarz i człowiek (1) Lekarz z powołania, wręcz pasjonat swojego zawodu, świetny fachowiec, a do... Anna S. Glejak wielopostaciowy (1) Witam wszystkich Czy ktoś miał styczność z glejakiem wielopostaciowym i czy... Kahka CUDOWNY LEKARZ I CZLOWIEK (1) Od niedawna lecze sie u Pana dr Skokowskiego, nie spotkalam sie wczesniej z... Brygida Bodziony Wspaniały lekarz (2) Wyjątkowy lekarz i człowiek, profesjonalny, komunikatwyny, sympatyczny i... Agnieszka BJ wspaniały lekarz (1) Jestem jego pacjentką. To bardzo dobry i zdolny specjalista, który... Alicja specjalista , przemiły człowiek (2) byłam leczona i operowana przez dr Skokowskiego i jest jednym z... beata kapusta