Oby więcej takich lekarzy w Polsce - warto go odwiedzić (2) Bardzo miła rejestracja telefoniczna. Gabinet ciepły i sterylny. W korytarzu... N.Sz. Wspaniały fachowiec (2) Dr Kielkowski jest moim doktorem od 16 lat i wole dojeżdżać niż szukać kogoś... Joanna R. Lekarz godny polecenia (1) Pomimo tego, że wydawało mi się, że dr Kiełkowski "czepia" się niepotrzebnych... Kasia
bardz dobry lekarz (1) Prowadził moją ciążę w 2000. Wcześniej byłam u beznadziejnego lekarza, dr.... Aga Bardzo dobrze (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń - w tej chwili prowadzi moją ciążę i jestem... Pat Cóż (1) Mojemu dziecku w 8 tyg przestało bić serduszko, niestety było to po ok.4... Grażyna opinia (1) lekarz ktory posiada ogromne doswiadczenie i wiedze.prowadzil moja ciaze gdy... pacjentka Kasia - opinia (1) Rzetelny,mily i ze swietnym podejsciem do pacjentki lekarz,cierpliwie... Kasia Ciaza (1) Jestem w pierwszej ciazy. Doktor rzeczowy, dokładny, spokojny. Opowiada na... Monika G. Lekarz jest cudotwórcą ! (1) Lekarz jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą przy tym bardzo sympatyczny i... Asik swietny lekarz (1) chodzilam do tego lekarza juz dawno obecnie prowadzi moja ciaze.jest to... pacjentka super lekarz!!! (1) prowadzil moje dwie ciąże; obie naprawdę super; odbieral moj drugi porod -... Asia bez komentarza... (1) Dr Kiełkowski lekarz który ma podejście do pacjentki bezosobowe,... była pacjentka... Super lekarz (1) Przemiły człowiek z fantastycznym podejściem do pacjentów. Potrafi zawsze... Gonia