Margareta - opinia (1) Chodzę do pani Doroty od kilku lat z dziećmi, nie mam zastrzeżeń, pełna zaufanie Margareta Jestem zadowolona (1) Jeździmy od ponad 1,5 roku ponad 150km żeby leczyć ortodontycznie zgryz u... Jd Laura - opinia (1) Niesamowity lekarz napewno z powołania, Pani doktor jest niesamowicie pomocna... Laura
patrycja (1) Polecam! Bardzo dobra atmosfera! Doktor Wojda to prawdziwa " Silaczka" . Patrycja Po 6-letnim leczeniu ortodontycznym stan moich zębów i przyzębia jest dużo gorszy niż wcześniej!! (1) Wielka tragedia i kompletne zaprzeczenie zasadzie "primum non... Marek Ilość pacjentów nigdy nie idzie w parze z jakością (1) Oczekiwanie w nieskończoność, kolejki, brak zaangażowania, pośpiech, kilku... James Dean szkoda bo było kiedyś dobrze (1) od czasu gdy pani doktor zajęła się biznesem ortodontycznym i działa na dwa... Anna xxx (1) Trafiłem do pani Doroty z polecenia znajomej. Jestem bardzo zawiedziony. Nie... xxx Rozczarowanie (1) O doktor Wojdzie słyszałam dobre opinie, więc przyszłam do niej z pozytywnym... J. tu nie liczy się jakość (1) Na początku byłam zadowolona z usług doktor Wojdy, jednak z biegiem czasu... Zażnowana pacjentka Nie polecam (1) Nie polecę nikomu, dopóki zamiast ilości pacjentów nie zacznie się liczyć... Zygmunt IRON MAN :) Polskiej ortodoncji i stomatologi (1) ze swieczka szukac tak oddanej zawodowo osobie. Super klimat, super osoba. Co... Ola Solidny i kompetenty Lekarz!! (1) Pani Doktor jest bardzo oddana swojej pracy i tak szczerze i otwarcie... Inna B. Polecam (1) Pani Wojda bardzo dba o swoich klientów. Podchodzi profesjonalnie do swojej... aparatka Najlepsza ortodonta w Trojmiescie (1) Do Pani Doktor trafilam z polecenia innych pacjentow w trakcie leczenia... MM