emii - opinia (1) nieocenione wsparcie IT dla każdej firmy, wielowymiarowe działanie a do tego... emii zawitek - opinia (1) błyskawiczna naprawa sprzętu a do tego profesjonalna porada w kwestii wyboru... zawitek Olg - opinia (1) Bardzo droga firma. Samo przyjecie do serwisu kosztuje 120zł (bez naprawy).... Olg
Andrzej - opinia (1) Miła sympatyczna atmosfera ,wstępna ocena zawartości danych na... Andrzej ŻanetaK - opinia (1) 5 gwiazdek, To od wielu lat mój wybór nr 1 jeśli chodzi o naprawy sprzetu... ŻanetaK Łukasz - opinia (1) serwisów jak ten jest wiele w okolicy ale jezdze własnie tu bo mam pełne... Łukasz Adamecki - opinia (1) jak macie problem ze sprzetem lub internetem to w drlaptop na pewno coś na to... Adamecki Kindzia - opinia (1) za kazdym razem gdy coś dzieje się z moim PC jadę do DrLaptop, jeszcze sie... Kindzia DamianN - opinia (1) miła i szybka obsługa, wszystko zrobione na tip top, fajny serwis DamianN Sebastian - opinia (3) Serwis zarówno do prostych napraw ( typu uszkodzona klawiatura), jak i... Sebastian Ala - opinia (1) Nie wiem jak ale udało się i to dość szybko uratować mojego lapka po zalaniu... Ala Darek - opinia (1) serwis zarówno do prostych napraw ( typu uszkodzona klawiatura), jak i... Darek Jasiek - opinia (1) Jestem zadowolony z naprawy laptopa zwłaszcza, ze udało się usunąć awarię a... Jasiek Ewwka - opinia (1) Panowie z serwisu wzbudzają zaufanie, widać, ze znają się na rzeczy a... Ewwka marian Wisniewski - opinia (1) Dostałem gwarancję na wykonane usługi , kontakt z Serwisem przez SMS .... marian Wisniewski Rafał K - opinia (1) Naprawa szybka i rzetelna, a obsługa profesjonalna. Polecam! Rafał K Becia - opinia (1) bezpłatna diagnoza online, szybka naprawa a do tego niewygórowane ceny. oby... Becia DorotaH - opinia (1) świetny serwis, panowie bardzo pomocni, poinformowali o usterce, o tym jak... DorotaH Aga - opinia (1) Jeśli szukacie dobrej firmy outsourcingowej do obsługi IT firmy to szczerze... Aga Mieczysław - opinia (1) sprawnie, szybko, profesjonalnie. Mieczysław