Maja - opinia (1) Ocena jak najbardziej na 5 gwiazdek ale w pełni zasłużenie. Szybkie naprawy,... Maja Natala - opinia (1) Niewysokie ceny napraw, szybka diagnostyka i naprawy. Serwis działa sprawnie,... Natala Domicela - opinia (1) Super, ze oferta tego serwisu jest też rozbudowana o pogotowie komputerowe.... Domicela
Małgorzata Brudniak, multiTap - opinia (1) Bardzo profesjonalny serwis, polecam. Oprócz błyskawicznej naprawy parę... Małgorzata Brudniak, multiTap Patrycja - opinia (1) Rzetelna i uczciwa firma. dopiero tu skutecznie rozwiązali problem z moim... Patrycja Aliza - opinia (1) Naprawili mi laptopa szybko i sprawnie, co najważniejsze działa, a myśłałam,... Aliza Doomka - opinia (1) jakość i ceny usług, podejście do klienta i szybkość działania oceniam na... Doomka Polecam serwis (1) Bardzo dobry i uczciwy serwis. Polecam Marta J. Serwis godny polecenia (1) Z pomocy serwisu korzystam od 2 lat. Za każdym razem wychodzę zadowolony.... Marcin Polecam (1) Serwis zainteresował się moim problemem, usluga mimo natłoku pracy, jak mnie... Aleksandra Polecam (1) Poszła mi matryca w laptopie, nie dość że naprawili bardzo szybko to jeszcze... Sebastian Nie polecam (2) W laptopie została wymieniona matryca (ekran) po okolo miesiącu od naprawy... Tomek Zadowolona (1) Polecam serwis, obsługa miła , naprawa fachowa. Telefonicznie zostałam... Danuta Średnio (2) W momencie przyjęcia komputeru do serwisu pani ostrzegła, że na diagnozę... Janek Naprawa laptopa (1) Serwis rzetelnie i profesjonalnie zdiagnozował przyczynę awarii laptopa.... Krzysztof nagłe rozczarowanie (1) po dwóch latach dobrej współpracy nagle niedotrzymywanie terminów i zbywanie... bsiek Fajnie (1) Udałam się do serwisu z problemem , który już mnie irytował od dawna.... marta Super firma, rzetelna naprawa (1) W Dr Laptop potrafią naprawić wszystko! Do tego miła obsługa, przystępne ceny... M Polecam ! (1) Laptopa oddałam do naprawy w czwartek, do odbioru był po jednym dniu.... Anna S Polecam! (1) Jeśli problem z laptopem, to tylko tam. Oddałam rano i na drugi dzień w... Kasia