dramat

Temat dostępny też na forum: MebloStar
zamówiłem meble do nowego mieszkanka w 2009 roku do momentu przelewu pieniędzy na kato MebloStar było bajecznie potem zaczęły się schody. Wykonanie mebli dramat wyszczerbione fronty i blat jak by tępym narzędziem był cięty. Od pół roku staram sie zareklamować meble ale bez skutku.A problemow z meblami przybywa to blat opadnie to silowniczek od szafki sie popsuł to front zle spasowany zaczol piszczeć, no a ostatnio zauważyłem odklejająca sie okleinę z boczku mebli. Ogólnie ostrzegam każda osobę zanim cokolwiek zaczniecie zamawiać w tej firmie zastanówcie sie dwa czy warto sie denerwować w przypadku kiedy potrzebne będą jakieś poprawki a szef firm po prostu zaczyna olewać klijęta i człowiek zostaje sam. Pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dramat

to prawda

Mylicie sie

Nie wiem o czym mówicie, ja jestem zadowolona z tej firmy i to bardzo. Bardzo profesjonalne podejście do klienta i bardzo przystepne ceny. Poprostu nie macie sie do czego przyczepić a tak najprościej napisać złą opinie a samemu sie wydziwia i wymyśla niestworzone reklamacje by komuś zatruć życie. Trzeba wiedzieć co można a co nie. Ja też miałam jedną reklamacje i została bardzo szybko załatwiona i mimo to nie mam powodu by ich obrażać i pisać niewyobrażalne rzeczy wręcz polecam tę firme innym, każdy może popełnic błąd.

Re: dramat

Naucz sie pisać analfabeto.a potem obrażaj innych:) a co do firmy to nie mam jej nic do zarzucenia. To jedna z tańszych i lepszych firm w trójmieście sam brałem meble do kuchni i zabudowe przedpokoju i poleciłem kilku osobom, wszyscy są zadowoleni, tylko tacy którzy lubią się czepiac mogą cos zarzucić a na tym sie nie znają prawda??