drewniane schody i balustrady

Witajcie. Czy ma ktos do polecenia firmę robiącą drewniane schody wraz z balustradą (najlepiej szklaną).
z gory dziękuje za pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: drewniane schody i balustrady

Mogę ci polecić firmę z Rumi 10 Lat temu zamówiłem u nich schody i nie mam zastrzeżeń firma godna polecenia adres internetowy http://schody-rumia.itl.pl/

podbijam

Skontaktuj się jeszcze otoschody
Działają na terenie całej Polski, również w Trójmieście. Jest to konkretny wykonawca. W ofercie mają schody drewiane jak i na matalowej konstrukcji, ze szklanymi balustradami.

Sam zdecydowałem sie na tradycyjne schody, widziałem jednak w ich galerii, że maja wiele nowoczesnych wykonań.

U mnie robił p.Jan Czapiewski (jest jego firma w katalogu trójmiasto.pl). Wszyscy się zachwycają !

Balustrady od Greenstep dodały lekkości i nowoczesności naszemu balkonowi. Doskonałe wykonanie i piękny design

Inne tematy z forum

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...