dziewczyny muszę szybko sobie zrobić odrosty a moja fryzjerka na urlopie;-(, może znacie niedrogą i godną polecenia fryzjerkę na terenie gdańska(najlepiej morena chełm ujescisko) pozdrawiam
00
Re: odrosty
asienka
(17 lat temu)
Polecam p. Asie z Matrixa - Gdansk Chelm.
Bylam u niej na probnym czesaniu, przed slubem ide na pasemka.
Przesympatyczna osoba, ceny przystepne. Za probne czesanie z podcieciem wlosow placilam 40 zl.
nr tel 303 35 77
00
madziahome
(17 lat temu)
ZNAM DOBRĄ FRYZJERKE Z GDANSKA. SALON FRYZJERSKI JET POLACZONY Z KOSMETYCZNYM. JEST MALUTKI I NIEPOZORNY ALE FRYZJERKA SUPER. ZNA SIE NA SWOJEJ PRACY. BYŁAM WLASNIE U NIEJ NA BLEJAZU I NIE SPODZIEWALAM SIE TAKICH EFEKTOW. NIBY BALEJAGE ALE NIKT TAKIEGO NIE MIAL. FRYZJERKA MA SWOJE NIEPOWTARZALNE KONCEPCJE. JA JESTEM POD WIELKIM PODZIWEM DLA TEJ KOBIETKI. OPROCZ TEGO DOBRALA MI ROWNIEZ FAJNA I MODNA FRYZURKE. NIE BYLO OSOBY KTORA PRZESZLABY OBOK MNIE OBOJETNIE.
WREZSCZ UL ALDONY 1
PANI SYLWIA 508-473-605
00
nelcia
(17 lat temu)
Solon Kinga !
Polecam z pewnością Ja mam tam robione włoski , kolor i czesanie na ślub SUPER !!!
Gdańsk, Marszałka Focha 7/4 tel.0-506-851-353
00
nelcia
(17 lat temu)
aaaaaaa i koniecznie fryzjerka KINGA :)
00
Kate84
(17 lat temu)
Ja polecam Justyne na Ujeścisku, 761-56-70, rewelacyjna!!!!!
00
Madziulka
(17 lat temu)
ja chodze na pasemkach do studia tag na sw ducha w gdansku jak dlam nie rewelka
00
rybkaa
(17 lat temu)
a ja polecam pania Lucynke z Ujeściska,chodze do nie od kilku ładnych lat i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam
00
mimi26
(17 lat temu)
do kate 84 a nie wiesz jak robi druga Pani bo Pani Justyny nie ma jest na urlopie i już się umówiłam ale nie wiem czy nie odmówic
00
Kate84
(17 lat temu)
Ups,troszkę przegapiłam wątek i nie zauważyłam pytania!Jak się udały włoski?Co do tej drugiej dziewczyny wiem,że podobno nieźle ale nigdy u niej nie byłam!
00
Kate84
(17 lat temu)
Up,bo ciekawa jestem:)
00
mimi26
(17 lat temu)
do kate choć dawno już to było włoski wyszły super żeby nie tak drogo to częściej bym sobie u nich robiła;-) ale nie żałuję