drzwi II gatunek

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Witam
gdzie w trójmieście lub okolicach znajduje sie magazyn/ hurtownia w której kupic mozna drzwi wewnętrzne nie tylko pierwszego gatunku. Mogą tez być wystawowe itp.

W Wejherowie na ul. Przemysłowej był magazyn Porty, ale został gdzieś przeniesiony - nie wiem gdzie.
Jest więcej takich miejsc ???
będe wdzięczna za informację.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: drzwi II gatunek

A snopkiem już się wstydzisz zastawiać? II gatunek porta nie istnieje. Ta firma produkuje tak kiepskie jakosciowo drzwi ze to juz samo w sobie jest pozagatunkowe.
Te ich drzwi łamia sie od przeciagu na dwie czesci autentyk u sasiada. Lepszy jest snopek słomy na pewno dostaniesz w wejherowie i okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

każdy ma inne zdanie na ten temat

Ponawiam pytanie !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnej ulicy nie podam niestety, ale przed hotelem Victoria skręcasz w prawo, ul. Zamostna Bolszewo, jedziesz prosto, dojedziesz do ronda, na którym skręcasz wg. znaku na Orle i jedziesz prosto, na słupach powinny już być oznaczenia dojazdu do hurtowni.

pozdrawiam

dziekuję

a wiesz może w jakich godzinach jest otwarte ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

up

Jestem prawie pewna że w rokitnicy jest taki magazyn, mąż kiedyś coś o tym wspominał...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magazyn znajduje sie w BOLSZEWIE na granice z ORLEM. Czynny od pon-piatku od 14.00 do 18.00
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...