odsniezanie

Czyzby gmina zukowo zakonczyla sezon zimowy. Od wczoraj sypie snieg a ani w Baninie ani w Pepowie nikt drog nie odsniezyl!!! Wszedzie szklanka. Nie dojsc ze w tym sezonie zimy prawie nie ma, to jak juz zawita, to gmina slepa!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: odsniezanie

Ta. Miastowy wziol kredyta i chce zeby mu jeszcze odsniezali. Nie jeestescie sami w gminie jo? Pomieszkaj 15 lat i wtendy se zondaj . Jo jooooo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 24

Co za typowy wieśniak to odpisał
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Następny zaskoczony tym, że na wsi mieszka. PIerwsza zima w Baninie?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja tam nie wiem, może się nie znam ale dzisiaj rano widziałem dwie solniczki. Także ten tego...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Katastrofa zimą sypie śnieg. Zadzwon do Urzędu zamiast wylewać żale na forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy podwórko życzy sobie Pan/Pani również odśnieżyć? Gmina tylko czeka na takie zlecenia zapewne:) Radze z pol godzinki jutro wcześniej wyjechać do pracy co by nie bylo znowu zaskoczenia...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co za bzdury! Między 17 a 19 kręciłam się po Żukowie i od wyjazdu z Banina co chwila mijałam się z pługiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

16.15 trasa z Pępowa do Żukowa Armii Krajowej sznur aut jeden za drugim, lodowisko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odczepcie sie od Gminy jo?? Gmina nie jest po to żeby w czym kolwiek wam pomagać miastowi wy tacy owacy!!!!
Jak was nie było to sie nikt nie skarżył i było dobrze. Niech sobie tam spokojnie siedzą i tyle bo to nasi ludzie.( też wieśniaki)
no odśnieżania im sie zachciało .. i co jeszcze??? może drogi bez dziur i woda w kranie bez bakterii ?? żałosni miastowi
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

W Baninie jest juz chyba z milion ulic i drog wiec trudno to odsniezyc. Ale nie martwcie sie zima sie przeciez skonczy a pojawi sie za to piekne blotko. Milego dnia. :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie wygrzebałem się z pod pierzyny i patrzę ZIMA. Idę z dzieciakami bawić się w śniegu w końcu są ferie. Miłego dnia!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taa wczoraj szlam normalnie Tuchomska, Borowiecka, Lotnicza. Gmina(co moga robia) nie rzuci wszystkiego by sie Baninem tylko zajac...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....