duet champions....

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos slyszal o nich

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: duet champions....

Witaj,

duet braci Krzemińskich nazywajacy sie Duet Champions bedzie gral u nas na weselu juz w sierpniu:) Mamy w Olence w Tuchomie i tam tez na wesele w minionym roku u mojej przyszlej szwagierki polecila ich właścicielka lokalu.

Jaka jest moja opinia? Graja zywiolowo, mozna powiedziec ze w ich wykonaniu widac ciezka prace i staranie, a przede wszystkim spiewaja bardzo czysto (choc na plytce raczej w wersji koncertowej - jak to moja mama - osoba z doswiadczeniem muzycznym stwierdzila). Mysle ze sa godni polecenia - w zakresie swoich uslug maja rowniez videofilmowanie (robi to kolega tych Panow) i efekty sa naprawde ciekawe. Ponoc bardzo przyjemnie sie oglada taki filmik (ja mimo wielokrotnych prob nigdy nie zdarzylam na "pokaz" ale ufam mojej przyszlej Tesciowej).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

o dzięki !! ja własnie mam tez tego pana kamerzystę...grali również na wesele u kuzyna mojego lubego i oglądałam kasete..było super wesele i każdy uczestnik to powtarzał ze to dzięki nim własnie.a czy ustalacie z nimi jakis repertuar?zabawy i tp?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a przypadkiem strony inter.nie mają???

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj:)

nie wiem czy maja stronke - ja bynajmniej nic o tym nie wiem - nawet nie ma żadnej informacji na umowie którą podpisywaliśmy.

Co do repertuaru - z tego co mi wiadomo - jest możliwość ustalenia co i jak. Są elastyczni, grają również na życzenie. Tylko jeśli masz coś ektra co chciałabyś aby Wam zagrali jako pierwszą piosenkę to musisz uprzedzić ich wcześniej - aby mogli się przygotować.

pozdrawiam:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0